Gabi Bădălău, reacţie furtunoasă în scandalul divorţului de Claudia Pătrăşcanu: "Copiii vor avea un viitor mai bun lângă mine şi langă familia mea"

8 ianuarie, 2021
6 gabi badalau divort claudia patrascanu 2 jpg jpeg

Divorţul dintre Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu e departe de a se fi încheiat. Între cei doi apar neînţelegeri, mai ales legate de cei doi băieţei pe care îi au împreună. El spune că vor avea un viitor mai bun în familia lui, ea spune că vrea custodia exclusivă, că nu pot creşte alături de tatăl lor. 

Aproximativ un an şi jumătate a trecut de când Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu au depus actele de divorţ. Nu s-a putut pe cale amiabilă, la notar, cei doi au mers în instanţă. Procesul a avut mai multe înfăţişări, se pare că nici acum nu s-a ajuns la un acord comun. Mai mult decât atât, Claudia Pătrăşcanu îşi acuză soţul că obişnuieşte să consume substanţe interzise. Îşi doreşte să facă testul să arate că are dreptate. 

Acum, Gabi Bădălău a reacţionat: "Cum ajung în România promit să merg direct la IML şi la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soţia mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanţă doamna preşedintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei", a declarat Gabi Bădălău, în direct, prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. În prezent, acesta se află în Dubai. 

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a menţionat că îşi doreşte ca el şi familia să crească băieţeii. Nu spune că soţia nu e o mamă bună, dar el crede că micuţii vor avea un viitor mai bun alături de el:

"Eu îmi doresc o educaţie, un viitor bun pentru copiii noştri, îmi doresc să se liniştească şi Claudia, pentru că o ţine cu circul ei de doi ani. Mergem în instanţă, eu voi respecta decizia instanţei. Eu sunt convins că băieţii noştri au un viitor mai bun lângă mine şi langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei şi aberaţiile ei de pe Facebook"

Acum, Gabi Bădălău şi vede copiii în două weekenduri pe lună, dar vrea să petreacă alături de ei două săptămâni pe lună. 

4 claudia patrascanu si gabi badalau copii 1 jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu vrea custodia exclusivă a copiilor

„Este un părinte iresponsabil şi s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Mi-aş fi dorit ca aceşti copii să nu aibă nevoie de nimic, să mi-i cresc singură aşa cum ştiu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. [...] Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva. Aud mâine, poimâine că fuge din ţară. Cum credeţi că aş putea să îmi las eu copiii minori să plece într-o vacanţă cu tatăl, care nici nu are o relaţie stabilă. Ei nici nu se îmbracă singuri, nu mănâncă, nu ştiu unde sunt, dacă se pierd pe stradă, dacă se închide taică-su în dormitor şi nu le răspundea? Cum credeţi că al putea să dau eu de copiii mei?”, a afirmat recent Claudia Pătrăşcanu.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg