Gabi Bădălău şi-a văzut copiii în weekend, iar Claudia Pătrăşcanu dezvăluie: "A venit sub influenţa substanţelor interzise şi nu e prima dată"

16 februarie, 2021
4 claudia patrascanu si gabi badalau copii 1 jpg jpeg

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu încă nu s-au înţeles cu privire la cei doi copii pe care îi au împreună, iar divorţul e departe de a fi pronunţat. Ce s-a întâmplat recent între cei doi?

Gabi Bădălău a mers la Constanţa pentru a-şi lua copiii. A fost weekendul lui în care putea petrece timp cu băieţeii lui, după cum s-a hotărât în instanţă. Claudia Pătrăşcanu a fost de acord, i-a pregătit pe micuţi şi i-a dat în grija tatălui. Cântăreaţa susţine că acesta nu era în cea mai bună formă, ea a afirmat că Gabi Bădălău era sub influenţa substanţelor interzise:

„Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luaţi de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influenţa substanţelor şi asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine şi mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranţă. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!”, a scris artista pe Facebook.

claudia patrascanu gabi badalau copii 2 jpg jpeg

Ea a mai precizat că micuţii nu au stat cu tatăl în weekend, ci cu menajerele: "Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperaţi acasă pe tatăl lor care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, şocaţi, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel weekend.".

2 claudia patrascanu si gabi badalau copii 2 jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu a cerut în instanţă ca tatăl copiilor ei să facă testul antidrog. Rezultatul a fost negativ: "S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă şi ochii ţării, dar nimeni nu se gândeşte că aceşti doi copii minori sunt puşi în pericol chiar de tatăl lor şi anturajul dubios în care se învârte. Testul antidrog l-am cerut din firul de păr, în permaneţă este sub influenţa acestor substanţe şi ar trebui să vă sesizaţi când o mamă sau copiii vin şi povestesc situaţii grele".

Foto: Facebook, OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg