Gabi Cristea a născut la acelaşi spital ales de Andreea Bălan. "Totul a decurs perfect pentru mine şi pentru bebe!"

18 martie, 2019
1 gabi cristea a nascut al doilea copil jpg jpeg

Emoţii mari ieri, la venirea pe lume a celei de-a doua fiice a cuplului Gabi Cristea-Tavi Clonda. Cezariana le-a dat emoţii cuplului, dar nu mai mari ca la prima naştere.

Iris a ales să vină pe lume într-o frumoasă duminică de martie. Încă de dimineaţă, Gabriela Cristea (44) a ajuns la spitalul privat unde a născut şi prima oară, ca să fie sigură că naşterea va decurge fără riscuri. Aşa se face că, la 10.40, prezentatoarea de televiziune şi soţul ei, Tavi Clonda, deveneau a doua oară părinţi.

2 gabriela cristea tavi clonda al doilea copil iris 1 jpg jpeg

"Iris a adus primăvara în sufletele noastre, dar şi căldură şi mult soare afară!", anunţa cu bucurie  pe reţelele de socializare Tavi Clonda, ţinând-o în braţe pe a doua lui născută. De altfel, tăticul a fost atât de entuziasmat, încât şi-a întâmpinat fetiţa cu un tricou mov, culoarea irişilor. Aceiaşi irişi care se regăsesc şi în decorul dormitorului micuţei, proaspăt amenajat lângă camera primei fetiţe, Bella Victoria Margot.

5 clipboard03 jpg jpeg
stanga
dreapta
5 clipboard03 jpg jpeg
1 gabi cristea a nascut al doilea copil jpg jpeg
3 gabriela cristea tavi clonda al doilea copil iris 2 jpg jpeg
2 gabriela cristea tavi clonda al doilea copil iris 1 jpg jpeg
6 clipboard04 jpg jpeg
7 clipboard05 jpg jpeg

"Ziua a fost superbă. Cam aşa era şi la Victoria, numai că era toamnă. Suntem bine, fetiţa e bine. A primit nota 10 şi are 2,700 kg. E mititică, dar e frumuşică şi zglobie", a dezvăluit Tavi Clonda.

"De azi, primăvara pentru noi înseamnă Iris! Mulţumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtaţi mămicilor şi bebeluşilor! Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât şi pentru bebe Iris! O primăvară însorită tuturor şi mulţumim pentru toate mesajele şi gândurile bune!", a transmis şi fericita mămică, de îndată ce s-a trezit din operaţia de cezariană.

3 gabriela cristea tavi clonda al doilea copil iris 2 jpg jpeg

De altfel, la primele ore după ce a născut, Gabriela Cristea a primit şi vizita naşei sale, Cristina Şişcanu, care i-a adus un cadou şi, bineînţeles, un bucheţel cu irişi mov.

7 clipboard05 jpg jpeg

"Iris este superbă, Gabriela arată minunat. Nici nu ai fi zis că suferise o intervenţie chirurgicală cu câteva ore în urmă", ne-a asigurat soţia lui Mădălin Ionescu într-o postare pe Instagram. "Am făcut planuri de vacanţă cu fetele, am vorbit despre botez, iar Iris a dormit liniştită... din când în când mai făcea grimase... probabil când nu era de acord cu ce discutam noi acolo", ne-a mai transmis Cristina Şişcanu.

6 clipboard04 jpg jpeg