Gabi Cristea i-a rupt turta fiicei sale. Primele imagini

29 martie, 2021
1 gabi5 jpg jpeg

Gabi Cristea şi Tavi Clonda i-au rupt turta fiicei lor, Iris, care a împlinit de curând doi ani. Evenimentul a fost unul restrâns.

“Dragilor, am tot primit întrebări de la voi legate de momentul în care am rupt turta lui Iris. Am avut treabă multă şi nu am avut timp să vă împărtăşim acest moment special. A fost o petrecere mică, dar cu oameni speciali. Bucuria momentului o împărtăşim cu voi chiar acum pe YouTube, pentru că Tavi a filmat si montat un vlog ca să nă rămână amintire. Le mulţumim frumos naşilor pentru clipele superbe trăite împreună, dar şi celor care au fost lângă noi anul asta cu un gând bun, pentru că altfel nu s-a putut.

PS: pentru cârcotaşi, “petrecerea” a fost făcută înainte de carantină şi ne-am testat cu toţii”, a povestit Gabi Cristea pe o reţea de socializare.

Spre surprinderea tuturor, micuţa a ales de pe tavă cartea, seringa şi banii.

„Mami te iubeşte mult de tot. N-am înţeles-o pe aia cu seringa, dar dacă tu vrei să faci asta, mami şi tati te susţin din tot sufletul şi o să faci tot ce vrei tu. Eu nu-ţi doresc decât să fii sănătoasă, norocoasă în viaţă, să-ţi dea Dumnezeu fericire şi noi o să fim pe lângă tine să te iubim, să te aplaudăm pentru tot ce faci. Te iubeşte mami din toată inimioara”, i-a spus Gabriela Cristea lui Iris, în filmuleţul postat pe YouTube.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg