Gabi Firea, operată de urgenţă! ''În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim''

18 ianuarie, 2021
2 firea jpg jpeg

Problemele nu se mai sfârşesc pentru Gabriela Firea! Fostul Primar al Capitalei a suferit o nouă intervenţie chirurgicală.

Deşi nu a vrut să dea prea multe detalii despre natură operaţiei, se crede că ar fi una de natură ginecologică, dată fiind specializarea celui care a executat intervenţia. Gabi Firea a mai suferit în anii trecuţi câteva operaţîi la colon. “După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenţă-şefa Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul spitalului, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în bună organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor. Acum totul e bine, sunt spre vindecare.

Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul : fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucură de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţă mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi!’’, a  scris Firea pe o reţea de socializare”.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg