Gabi Toader s-a accidentat grav la "Ferma". A părăsit competiţia cu ambulanţa

26 noiembrie, 2020
5 gabi toader eliminare ferma 2 jpg jpeg

A părăsit show-ul şi competiţia în care putea câştiga 50.000 de euro cu ambulanţa. Gabi Toader, bucătarul din concurs, a avut probleme mari de sănătate în timpul unui duel pentru mâncare de la "Ferma". A trecut prin chinuri, iar medicii au acţionat!

Înainte de marea finală, Gabi Toader a suferit o accidentare serioasă şi a decis să părăsească Ferma. El a pus sănătatea pe primul loc şi a ales să meargă la spital, după ce a acuzat dureri de spate.

Lupta împreună cu Andrei Stoica pentru a obţine mâncare pentru următoarele zile din fermă. Luptătorul s-a descurcat foarte bine şi rapid, însă el a avut probleme, a obosit şi o durere cumplită de spate l-a pus la pământ. Aproape că nu se mai putea mişca, iar picioarele nu le mai simţea: "Nu-mi mai simt piciorul. Durerea asta îmi ajunge până în suflet"

4 gabi toader eliminare ferma 1 jpg jpeg

Ceilalţi concurenţi au fost şocaţi de cele întâmplate şi au încercat să-l încurajeze. ”Chiar dacă eu sunt supărat pe el sau am fost, cel puţin. În momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferinţă”, a spus Augustin Viziru.

”A fost un episod foarte urât care m-a dat aşa peste cap, pentru că ţin la Gabi şi nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc şi la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a menţionat Viviana Sposub.

1 gabi toader eliminare ferma 4 jpg jpeg

Cine e Gabriel Toader

A lucrat în numeroase restaurante şi a organizat multiple evenimente, aşa că este obişnuit cu o viaţă agitată şi cu ideea de a avea mereu ceva de făcut. De-a lungul anilor a încercat diferite meserii şi consideră că cea de bucătar l-a ales pe el.

„Am o sete de cunoaştere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situaţie. Îmi place necunoscutul şi mă motivează, aşa că vreau să văd dacă îi voi rezista”, spunea Gabriel Toader la începutul competiţiei. 

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}