Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Simptomele au debutat brusc: ”Mă simt groaznic”

7 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 06 at 20 46 32 png png

Gabriela Cristea a trecut ieri prin momente dificile, după ce o alergie mai veche a avut manifestări severe. Vedeta a trebuit să lase tot ce făcea şi să stea la pat din cauza durerilor groaznice de mâini. 

Într-o zi plină, în care era ocupată atât cu cele două fetiţe ale sale, cât şi cu emisiunea ”Mireasa”, Gabriela Cristea a început să se simtă rău, fiind nevoită să stea la pat. Vedeta a tras o sperietură groaznică, din cauza unei alergii vechi, dar care de data aceasta a avut manifestări severe. 

screenshot 2021 05 06 at 20 46 13 png png
Gabriela Cristea

Alergia sa la unghii este de notorietate, vedeta fiind nevoită să aibă mare grijă la manichiură. De data aceasta cosmeticiana sa a fost plecată din oraş, aşa că şi-a făcut unghiile singură şi s-a trezit cu simptome urate.

”Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie şi acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu nişte produse noi. (…) Am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneţi că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate. Mă simt groaznic. Alergia s-a declanşat foarte repede. Am luat antihistaminice.

screenshot 2021 05 06 at 20 47 00 png png
Gabriela Cristea

Din păcate acum mi-a ieşit şi ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea. (…) Am buricele degetelor foarte umflate şi nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva” s-a confesat  Gabriela Cristea pe Instagram.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg