Gelozia, bat-o vina! Andreea Bălan o dă în judecată pe Viviana Sposub

5 noiembrie, 2021
6 balan5 jpg jpeg

A început războiul! Andreea Bălan o dă în judecată pe actuala iubită a fostului soţ. Artista o acuză pe Viviana că se foloseşte de imaginea fetiţelor ei.

„Pentru a clarifica şi situaţia despre care se tot vorbeşte în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri… Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaşte toată situaţia: De mai bine de un an sunt într-o relaţie cu un bărbat care trece printr-un divorţ, având cu fosta parteneră 2 copii.

Despărţirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea şi-a refăcut viaţa la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relaţie.

Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soţ? Perfect! Mergem mai departe!

Având în vedere faptul că noi doi am început relaţia în cadrul unui Reality Show, eu nu am ştiut cum va decurge viaţa de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înţeles la scurt timp după venirea din Fermă că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate.

În fiecare Weekend (mai exact, de vineri până duminică), cu foarte puţine excepţii, partenerul meu a petrecut timp cu cei doi copii în casa fostei soţii.

Lucrul acesta a fost stabilit şi înţeles de ambele părţi, totul spre binele copiilor. Eu am cunoscut fetiţele în data de 24 Aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei şi cunoscând exact relaţia dintre cei doi”, a mărturisit Viviana pe reţelele de socializare.

George le poate lua acasă pe cele mici doar de câteva luni.

„În data de 10 Iulie, mama fetiţelor a decis că ele pot petrece cele 3 zile pe săptămână alături de tată, în afara locuinţei acesteia. Astfel că cele două fete au început să vină atât la locuinţa tatălui, cât şi în locuinţa mea, mama fiind de fiecare dată înştiinţată de aceste detalii.

Repet, până la 10 Iulie, tatăl a fost prezent Weekend de Weekend la locuinţa fetiţelor, cu foarte mici excepţii (vorbesc aici de toată perioada de când noi doi formăm un cuplu, nu fac afirmaţii despre perioada în care eu nu existam în viaţa lui).

Orgoliul de femeie este mare, iar singura doleanţă a fost să nu se posteze poze în 4 cu noua prezenţă feminină' din viaţa fetiţelor. Dorinţă care a fost înţeleasă şi respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor', a mai precizat Viviana.

„Deşi sunt mici, fetiţele înţeleg că mami si tati s-au despărţit si că fiecare are alt partener. Ele se bucură de iubire din două părţi, ceea ce este absolut minunat.

O mamă îşi poate lăsa puii pe mâna altcuiva doar atunci când are deplină încredere. Iar atunci când vorbim de 3 zile consecutive, această idee este şi mai mult susţinută.

Voi nu aveţi de unde să ştiţi toate detaliile pentru că vi se prezintă întotdeauna doar o parte a poveştii. Şi e drept, eu nu am vorbit niciodată până acum. Tocmai, pentru că am vrut ca lucrurile să decurgă frumos, fără supărări, şi poate că aici am greşit.

Dar având în vedere că aceşti doi copii minunaţi sunt lăsaţi în grija noastră, a mea şi a partenerului meu. Mănâncă din mâna noastră, îşi petrec timpul alături de noi, dorm cu noi, le facem băiţă, nu putem trage decât concluzia că există încredere. La urma urmei aceşti copii au DOI părinţi! Deci deciziile trebuie să fie luate de ambii!”

Fetiţele au început să se obişnuiască cu despărţirea celor doi.

“Copiii se simt bine şi asta e cel mai important! Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere! Fata cea mare şi-a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naştere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a şi întâmplat. Dar voi nu aveţi de unde să ştiţi asta!

Voi primiţi doar informaţia că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezenţa tatălui a fost total interzisă, indiferent de insistenţele acestuia şi de insistenţele copilului).

Foarte mulţi mă blamaţi, îmi reproşaţi că nu e treaba mea, că nu ar trebui să mă bag. Şi nu am vorbit niciodată despre acest subiect până acum. Dar… până la urmă tot ce v-am expus mai sus este viaţa mea.

Eu îmi fac programul în funcţie de venirea fetelor la noi. Ele fac parte din viaţa mea! Pentru că ele fac parte din tot ce înseamnă partenerul meu! Iubirea pe care i-o port lui, le-o port şi fetelor. Chit că unii nu pot înţelege asta. Sunt o grămadă de oameni care trec prin situaţii asemănătoare, parteneri/partenere care au relaţii/căsnicii având copii cu alţi parteneri. Lucrurile trebuie să funcţioneze pentru binele celor mici!

La ultima vizită a fetiţelor, partenerul meu a făcut nişte stories cu acestea, etichetându-mă şi pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetiţele jucându-se (doleanţa expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toţi patru în poze)”, a mai spus Viviana.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg