George Burcea, zi de naştere cu sentimente amestecate. "Am avut ani complicaţi, dar ca ultimul..."

17 ianuarie, 2022
1 george burcea aniversare 34 de ani 1 jpg jpeg

Prilej de bucurie, dar şi de bilanţ personal, aniversarea actorului s-a lăsat cu întâlniri de suflet şi introspecţii emoţionante.

George Burcea a împlinit, în weekend, vârsta de 34 de ani, moment marcat, cum era firesc, de o nouă întâlnire cu fetiţele sale, Ella Maya şi Clara, pe care le are cu fosta lui soţie, Andreea Bălan. Potrivit spynews.ro, actorul şi-a dus fiicele la un restaurant cunoscut din Bucureşti, unde s-au răsfăţat cu un platou imens cu sushi.

"Cam aşa mi-a fost o parte din zi", a notat George Burcea în dreptul unei fotografii haioase cu fiica sa cea mare, Ella Maya, în care se vede cum dă în mintea copiilor.

4 george burcea aniversare 34 de ani 3 jpg jpeg

Cealaltă parte a zilei şi-a petrecut-o, cu siguranţă, în braţele splendidei partenere de viaţă, Viviana Sposub, care se vede vag pe fundalul imaginii folosite de el pentru a-şi transmite gândurile, la ceas aniversar.

"34. Am avut ani complicaţi, dar ca ultimul an nu a fost niciunul… Mulţumesc Lui Dumnezeu cã sunt sãnãtos şi că mã ajutã mereu sã trec peste orice poveste mai puţin plãcutã. Dragoste, linişte şi înţelegere doresc tuturor oamenilor", a scris el în mesajul postat pe reţelele de socializare alături de un instantaneu realizat în platoul Kanal D, unde a apărut, într-un moment artistic, alături de iubita sa în show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities".

        View this post on Instagram                       A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

View this post on Instagram

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Liniştea la care face referire e legată nu doar de controversele în care a fost implicat în 2021, ci şi de dorinţa lui de-a avea o relaţie amiabilă cu Andreea Bălan, de dragul fetiţelor lor, care trebuie să crească într-un mediu armonios.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg