George Clooney a confirmat: "Da, chiar am dăruit câte un milion de dolari cash celor mai buni 14 prieteni". Actorul a povestit cum s-a întâmplat asta

19 noiembrie, 2020
1 clooney cel darnic gettyimages 1280400695 jpg jpeg

Starul de 59 de ani a relatat într-un interviu cum şi-a recompensat cei mai buni prieteni

Zvonul despre Clooney cel darnic circulă de câţiva ani, dar totul părea un mit. Acum, într-un interviu acordat revistei GQ, George a vorbit, în sfârşit, despre acest episod de legendă din viaţa lui. Se întâmpla în 2013, când avea 52 de ani, era singur, fără copii şi se pregătea de lansarea filmului Gravity, cu el şi Sandra Bullock, peliculă căreia nu i s-au dat şanse fenomenale la box office. Tocmai de aceea George a spus că e OK să fie plătit doar cu nişte procente din încasări. Şi surpriză: filmul a fost un succes, astfel că banii încasaţi se Clooney au fost mult mai mulţi decât s-ar fi aşteptat.

Altfel spus, ocazia perfectă pentru a fi darnic cu surplusul. "M-am gândit atunci la cei mai buni prieteni, oamenii care mă ajutaseră timp de 35 de ani în cele mai diverse moduri, până să mă lansez cu adevărat. Am dormit pe canapelele lor şi mi-au împrumutat bani când eram falit, îngropat în probleme, la pământ. Suntem toţi foarte buni prieteni, foarte apropiaţi. Sunt 14. Şi mi-am zis că fără ei n-aş fi avut ceea ce am azi. Iar dacă aş fi lovit de o maşină, toţi sunt în testamentul meu. Deci de ce aş mai aştepta să fiu lovit de maşină? De ce să nu le dăruiesc banii de pe acum?" Aşa că a închiriat un van vechi pe care scria Florărie, în care a încărcat efectiv cei 14 milioane de dolari cash pentru cei 14 prieteni - care au trăit surpriza vieţii lor! "Îmi amintesc că am vorbit despre asta cu un ticălos foarte bogat în Las Vegas, mult mai bogat decât mine, care m-a întrebat foarte contrariat: Dar de ce ai face asta?! De ce ţi-ai da banii aşa, aiurea? Iar eu l-am privit, gândindu-mă: Dar de ce n-aş face-o, măi tâmpitule?!". Şi cum lucrurile se întorc înzecit, de atunci şi până azi, averea lui Clooney a continuat să sporească, ajungând la 500 de milioane de dolari. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}