George Clooney, un Taur veritabil. Carismaticul actor a împlinit 61 de ani și a sfidat moartea acum 4 ani

10 mai, 2022
George Clooney jpg

Bărbatul Taur este un seducător de notorietate. Carismatic, misterios și pasional, putem fi de acord că sunt trăsături ce și simpaticului Clooney i se potrivesc mănușă.

A fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, însă de când s-a căsătorit cu Amal, celebrul actor putem spune că și-a găsit liniștea.

Potrivit astrologului Mihaela Dicu, iubind viața, bărbatul Taur iubește, bineînțeles, și dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorința este, probabil, componenta cea mai puternică a temperamentului.

Bărbatul Taur pune sexualitatea pe primul loc în relația cu o femeie și va rămâne alături de acea femeie cu care se va înțelge cel mai bine pe acest plan.

S-ar putea spune despre bărbatul Taur că se pricepe să "cânte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate și... gratitudine. Aproape că îi disprețuiește pe bărbații care nu-și dau silința pentru a-i oferi unei femei tot ce își dorește.

Pe 6 mai 2022, George a împlinit 61 de ani. Deja s-a obișnuit cu ideea, mai greu a fost anul trecut, când a schimbat prefixul și a mărturisit că 60 este o bornă semnificativă în viața oricărui om. ”Este copleșitor. Dar n-ai de ales. Fie accepți, fie mori”, explica, tranșant, seducătorul de la Hollywood.

Iar George chiar nu vrea să moară. Însă a sfidat moartea în 2018, când a suferit un grav accident de circulație. Câștigătorul a două premii Oscar se afla pe motor în Sardinia, când o mașină l-a lovit. Cu toate acestea, rămâne un pasionat al motocicletelor.

Clooney a povestit atunci că-și amintește cum zăcea pe caldarâm, înconjurat de oameni. Unii îl filmau, iar atunci i-a trecut prin minte gândul că ar putea fi ultimele clipe ale vieții sale.

Starul a mărturisit The Sunday Times: ”Când ești cunoscut, stai lungit pe jos, te gândești că sunt ultimele momente ale vieții și că pentru unii vei fi doar divertisment pentru pagina lor de Facebook.”

Între timp, viața i s-a mai așezat și chiar are motive să rămână vesel și tânăr: Amal Alamuddin, o soție tânără și superbă, avocată a drepturilor omului, și cei doi copii ai lor, gemenii Ella și Alexander, care urmează să împlinească 5 ani.

George Clooney și Amal jpg

George Clooney a mai adăugat pentru sursa citată: ”I-am spus lui Amal. Bate în lemn, sunt sănătos. Încă mai joc baschet cu tinerii. Mă simt bine. Dar peste 20 de ani, voi avea 80 de ani! Iar 80 este un număr real. Vreau să mă bucur de copii, vreau să pot să trăiesc liniștit aceste momente.”

Cum vârsta e doar un număr, suntem convinși că George Clooney va ști să se bucure de toate binecuvântările pe care viața i le-a dat.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG