George Clooney, despre Meghan: ”O să sfârşească precum Prinţesa Diana”

13 februarie, 2019
1 clooney meghan jpg jpeg

Ultimele săptămâni au fost greu de îndurat pentru Meghan Markle. În presa internaţională au apărut mai multe declaraţii, dar şi o scrisoare, prin care se demonstrează că Ducesa a luat, într-adevăr, legătura cu tatăl ei.

Sătul de criticile adresate prietenei lui, George Clooney a făcut o declaraţie surprinzătoare. El a tratat zvonurile la adresa acesteia, dar şi presiunea constantă din partea presei. ”O urmăresc pe Meghan peste tot, este persecutată şi vor s-o scoată ca fiind cea rea din ecuaţie, exact cum au făcut şi cu Diana. Istoria se repetă. Şi ştim cu toţii cum s-a sfârşit”, a declarat actorul hollywoodian, făcând referire la accidentul mortal al Prinţesei Diana, din 1997, când era urmărită de paparazzi.

image

George Clooney a discutat şi despre posibilitatea de a-i fi naş de botez copilului Ducilor de Sussex. Într-o notă ironică, Clooney a declarat: ”Oh, da, aparent o să fiu naşul de botez al unui copil cu sânge albastru”. Ulterior, el a ţinut să lămurească lucrurile: ”Nu! Sunt tată de gemeni, am suficiente pe cap, cu care să mă descursc.”. Amintim că familia Clooney e prietenă cu cea a Ducilor de Sussex. Actorul hollywoodian şi soţia sa, avocata Amal Alamuddin, s-au numărat printre invitaţii de seamă de la nunta princiară din 2018.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate