George Clooney și soția Amal, la cumpărături de proprietăți în sudul Franței. Ce cuplu celebru îi însoțește

7 iunie, 2022
George și Amal Clooney jpg

Cuplul Clooney pare că dorește să-și extindă lista de proprietăți europene.

George și Amal au sosit din nou în sudul Franței, cu un avion privat, și au fost însoțiți de bunii săi prieteni, celebrul cuplu Cindy Crawford - Rande Gerber.

George și Amal Clooney (5) jpg

Amal a aterizat într-o superbă rochie roz, cu părul în vânt, și a fost fotografiată chiar de la aeroport. Avocata este definiția stilului și eleganței. Actorul în vârstă de 61 de ani pare mai sprinten ca niciodată și și-a făcut apariția într-o ținută super casual, jeans și tricou negru, ochelari de soare și o barbă sexy, în ciuda faptului că este cărunt de-a binelea.

George și Amal Clooney (9) jpg

Potrivit DailyMail, George și Amal au venit în sudul Franței cu afaceri. Celebrul cuplu vrea să cumpere o proprietate de 172 de hectare, în valoare de 8 milioane de Euro, la o aruncătură de băț de proprietatea unei alte celebrități de la Hollywood, bunul prieten al lui George, Brad Pitt.

stanga
dreapta
George și Amal Clooney (3) jpg
George și Amal Clooney (2) jpg
George și Amal Clooney (5) jpg
George și Amal Clooney (4) jpg
George și Amal Clooney (7) jpg
George și Amal Clooney (8) jpg
George și Amal Clooney (9) jpg
George și Amal Clooney (6) jpg

În această aventură i-au însoțit bunii lor prieteni, Cindy Crawford și Rande Gerber. Fostul top model internațional în vârstă de 56 de ani a purtat o bluză crem și pantaloni olive, dar și multe accesorii. Cindy a fost fotografiată în timp ce cobora din aeronava privată și se îndrepta spre mașina care îi aștepta.

George și Rande sunt prieteni de peste 30 de ani și împreună au pus bazele afacerii cu tequila, care a început ca o joacă. Ei produceau o cantitate doar pentru prieteni, nu mai mult de 1000 de sticle. Firma de distilerie le-a pus în vedere că au nevoie de autorizație pentru a continua, așadar au înființat compania în 2013, împreună cu încă un prieten. Au vândut compania în 2017 pentru suma de 700 milioane de dolari, dar cei doi prieteni încă fac parte din serviciul operațional.

Celebrul actor și regizor de la Hollywood este un împătimit al proprietăților vechi, vaste și dotate cu podgorii. Potrivit sursei citate, proprietatea vizată din sudul Franței datează din sec. al XVIII-lea, dar a fost restaurată în anii 90 de arhitectul Bruno Lafourcade.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg