George Michael, o viață distrusă de substanțe interzise și depresie. Ce mult l-a afectat așa numitul ”drog al violului”

22 iunie, 2022
George Michael jpg

O nouă carte dedicată marelui artist va fi disponibilă publicului, începând cu 28 iunie.

Cartea lui James Gavin se va numi: ”Viața lui George Michael” și promite să dezvăluie cele mai ascunse secrete ale superstarului care a murit fulgerător la vârsta de doar 53 de ani, în ziua de Crăciun a anului 2016, la domiciliul său din Londra. Cauza morții a fost cardiomiopatie dilatativă cu miocardită și ficat gras.

După terminarea turneului 25 Live Tour din 2008, potrivit cărții, starul “Careless Whisper” a trăit ”într-o ceață continuă.”

George Michael (2) jpg

”Dormea până după-masa, apoi stătea treaz până foarte târziu, făcea nopți albe, se juca jocuri video, butona telecomanda, se droga la Hampstead Heath, una dintre cele mai cunoscute zone de gay din Europa. În septembrie 2008, fostul solist Wham! a fost găsit de poliție pândind un bărbat, iar când poliția l-a percheziționat, au găsit asupra lui marijuana și cocaină și l-au arestat. Câteva luni mai târziu, George a fost iarăși arestat în urma unui accident auto, iar poliția l-a găsit transpirat, cu ochii măriți și pupilele dilatate”, se arată în cartea ce va apărea la sfârșitul lunii.

Acesta a fost al șaptelea arest al artistului în 12 ani. I-au suspendat permisul atunci pentru cinci ani și a fost condamnat la patru săptămâni de închisoare.

Apoi, a început cu GHB, periculosul ”drog al violului”. Scrie Gavin că pentru Michael, acest drog ”era ideal”. ”Pe lângă faptul că-i alimenta pornirile sexuale, putea face un depresiv să se simtă atrăgător. Aducea bucurie acolo unde nu există. Drogul acesta periculos îi dădea acel impuls de curaj, de care avea nevoie, în compania escortelor masculine, însă tot această substanță l-a distrus. GHB este unul dintre cele mai adictive și periculoase”, notează James Gavin în cartea dedicată lui George Michael.

Persoanele care ies în cluburi este bine să-și păzească băuturile, căci acest drog al violului se pune în băutura victimei când nu este atentă. Cumulul de substanțe produce amețeală, iar după ce sunt metabolizate și eliminate din corp, persoana respectivă nu-și mai amintește ce s-a întâmplat în perioada în care drogul a acționat.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg