Gestul făcut de Fuego de sărbători. Artistul a jucat rolul Moşului "Reuşisem să aduc zâmbete pe chipul cuiva"

9 decembrie, 2020
1 fuego1 jpg jpeg

Fuego provine dintr-o familie modestă, aşa că nu a uitat niciodată neajunsurile cu care s-a luptat în copilărie. Artistul adoră să îi surprindă pe cei dragi cu daruri alese, dar şi pe cei mai puţin fericiţi. De aceea, la un moment dat, a fost Moş pentru nişte copii săraci.

“De sărbători devenim cu toţii un fel de Moş Crăciun pentru cei dragi. Şi e tare plăcut sentimentul acesta de a aduce fericiri altora, prin îndeplinerea unor dorinţe, prin daruri sau prin simpla prezenţă. Nu cadourile sunt cele care contează, ci gestul, clipele speciale. Întotdeauna am fost fascinat de asta. Iată-mă mai jos în rol de Moş, la propriu. Asta se întâmpla fix acum 20 de ani, în perioada mea de debut, când am acceptat o provocare de-a fi Moş pentru nişte puşti săraci. Nu arătam ca imaginea idilică pe care o ştiu oamenii, dar eram fericit că reuşisem să aduc zâmbete pe chipul cuiva şi credeţi-mă, asta e o satisfacţie care nu poate fi comparată cu multe în viaţă! Oricum, Crăciunul este perioada în care redevenim noi sau cel puţin învăţăm, în fiecare an, să ajungem acolo!”, spune artistul.

Fuego a muncit din greu pentru ceea ce are astăzi. “Familia mea a fost una modestă, de oameni muncitori, care au depus sacrificii enorme pentru mine. Mi-aduc aminte că drămuiam cât se poate de bine bănuţii lăsaţi de mama pentru o săptămână, dar niciodată nu ajungeau şi pentru ultimele două zile, când rămâneam, efectiv, fără nimic. Şi mergeam kilometri întregi prin Bucureşti, ca să nu urc în tramvai fără bilet. Şi mai erau şi seri în care rămâneam cu gândul la o mâncare bună şi adormeam aşa, pe stomacul gol. Sau zile întregi în care doar merdeneaua ţinea loc de prânz, dejun şi cină. Dar nu făceam vreo tragedie din asta! Visele erau prea mari şi undeva, în sufletul meu, ştiam că voi reuşi la un moment dat”, povestea el pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg