Gestul pe care Maria Ciobanu îl face în amintirea lui Ion Dolănescu

3 noiembrie, 2021
4 maria8 jpg jpeg

S-au iubit, s-au despărţit , apoi s-au duşmănit ani la rând. Maria Ciobanu încearcă astăzi să treacă peste lucrurile urâte din relaţia cu Ion Dolănescu. De câte ori are ocaziazi, artista merge la mormântul fostului soţ şi îi respectă amintirea.

”Vara, când vine din America, mama merge la mormântul tatălui meu, Ion Dolănescu. Aprinde lumânări, se roagă, plânge. Se fereşte de cele mai multe ori să o facă în prezenţa mea. Maria Ciobanu  nu e genul de persoană căreia să-i placă să facă anumite lucruri sub lumina reflectoarelor.

Nu o veţi vedea niciodată pe mama că vorbeşte cu presa şi că le dă întâlnire la Cimitirul Bellu, ca să vadă lumea cum aprinde ea lumânări pentru tata. E scris şi în Biblie, versetul acela care spune clar că atunci când te rogi, fă-o în ascuns, fără să te vadă ceilalţi! Asta face şi mama!”, a spus Ionuţ Dolănescu pentru Impact.

Maria Ciobanu s-a reîntors în America de curând.“Mama nu a plecat chiar cu inima uşoară, înapoi, în Statele Unite.

Mai ales că s-a simţit foarte bine în ţară, în cele două luni cât a stat. La vârsta ei, 84 de ani, nu e chiar simplu să zbori cu avionul 14 ore. Am avut o surpriză pentru ea, pe 8 septembrie, la mare, de Sf. Mărie Mică. Am sărbătorit-o împreună cu un grup restrâns de prieteni, unii veniţi speciali chiar din America şi am şi cântat câteva melodii. Nu că e mama, dar se ţine foarte bine.

Are grijă de ea, şi de trup şi de voce, şi s-ar putea să ne mai rezerve surprize plăcute, de genul ăsta. Însă clima de la Los Angeles e mai blândă decât cea de la noi, iarna, iar ea, cu astmul ei bronşic, se împacă mai bine acolo”.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg