Gina Pistol a vorbit în premieră despre viaţa de mamă. Nu a ascuns nimic: ”După operaţie mi-am revenit cam din a treia zi. Primele două zile nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”

19 martie, 2021
1 screen shot 2021 03 19 at 12 22 31 png png

La aproape două săptămâni de când a devenit mama unei fetiţe, Gina Pistol a dat prima declaraţie detaliată despre noua postură. Vedeta a povestit pe Instagram cum se descurcă cu copilul, cum face faţă Smiley noii provocări, dar şi cum s-a recuperat după operaţie. 

Gina Pistol şi-a văzut visul cu ochii în urmă cu aproape două săptămâni, când a devenit mama unei fetiţe. E şi Smiley sunt în culmea fericirii, dar ocupaţi până peste cap. Gina a avut o activitate mult redusă în social media, cum era şi firesc, însă iată că tocmai a revenit, povestind pe Instastory totul despre noua viaţă.  

screen shot 2021 03 19 at 12 20 45 png png

”M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulţumesc mult de tot pentru mesaje. (…) Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu e deloc uşor, mai ales la început. (…) E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul”, a explicat frumoasa blondă. 

”Mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă bine, incredibil de bine”, a ţinut să precizeze Gina despre contribuţia lui Smiley la noua viaţă de familie în trei. 

În acelaşi timp, prezentatoarea Asia Express a povestit că imediat după intervenţie s-a confruntat cu ceva dificultăţi. 

”Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”, a spus vedeta.

Foto: Instagram Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg