Gina Pistol, înlocuită la Asia Express. Cine este noua prezentatoare

18 mai, 2021
1 gina8 jpg jpeg

Gina Pistol a predat ştafeta. Noul sezon Asia Express porneşte pe Drumul Împăraţilor cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieţii lor.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuţite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuţia asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În maşină, în prima intersecţie, mi-au dat lacrimile. Nici nu ştiu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristeţe că plec două luni departe de copil, de soţ şi de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiţiei, de provocările care ne aşteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi poveşti de la foşti concurenţi- iar eu am unul chiar în casă, îţi doreşti să faci şi tu parte din experienţa asta care îi marchează pe toţi cei care au trăit-o. Contextul în care se desfăşoară anul acesta competiţia este unic, aşa că provocările vor fi şi ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenţi cu un caracter puternic, pregătiţi să înfrunte orice obstacol şi să câştige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susţin şi să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e aşa puţin până la plecare, e cel mai greu, eşti împărţit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile şi emoţia în faţa necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă şi să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecaţi. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât şi mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilităţile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina.

Alături de ea vor fi şi în acest sezon Oase şi actorul Marius Damian. Aşa cum i-a obişnuit pe telespectatori, Oase le va face cunoştinţă cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile şi jocurile din competiţie, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbeşte despre istoricul locurilor în care se desfăşoară concursul, despre ineditul fiecărei ţări. El va aduce în fiecare episod o lecţie de istorie spusă în stilul Asia Express, cu un conţinut ridicat de aventură şi adrenalină. „Sunt foarte foarte emoţionat că după un an foarte greu pentru mine am şansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit şi sunt fericit că echipa de producţie a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”, a declarat Oase. „Damian, la drum! Fericit sa prind din nou Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru! Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor şi asta ma face sa astept prima impresie... de poveste. In valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri pe Drumul Împăraţilor! se-ntrevad nişte covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult! Nu pot spune mai mult acum. Ţinem legatura... pe drum!”, a declarat actorul Marius Damian.