Gina Pistol, peripeţii în Filipine: "A fost o experienţă incredibilă"

30 octombrie, 2019
1 gina 1 jpg jpeg

Gina Pistol îşi continuă aventura în Filipine, acolo unde se filmează cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express. Show-ul va fi difuzat în primãvara anului viitor de Antena 1.

Deşi există o anumită rutinã a lucrurilor pe care le are de făcut, fiecare sezon vine cu lucruri inedite nu doar pentru concurenţi, ci şi pentru ea. “De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfăşurător al următoarelor două luni. De fiecare datã am surprize când ajung acolo, iar anul ăsta nu a fost cu nimic mai prejos. Au trecut doar câteva zile de când au început filmările şi am deja o listă. Cea mai tare experienţă de până acum a fost călătoria şi în special aterizarea pe apă cu un hidroavion. Am filmat intro-ul unei ediţii în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaţionale. A fost o experienţă incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deşi am stat un pic încordată când simţeam şi vedeam ce curbe ia avionul. Senzaţionale sunt şi  temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viaţa mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil şi mã gândesc cu groază la ce simt şi cât de greu le este concurenţilor noştri”, a povestit Gina.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine şI Taiwan. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mult râvnitul titlu de câştigator Asia Express.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg