Gisele Bündchen îşi apără prietena care refuză să se vaccineze: ”Nu pot să cred câtă ură există dacă îţi exprimi sentimentele”

20 septembrie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Nici vedetele nu sunt scutite de imensul val de furie iscat între adepţii vaccinului anti-COVID şi cei care îi pun eficienţa la îndoială.

În unele state este şi mai greu să-ţi exprimi opiniile, dacă nu sunt pro vaccinare. Această problemă a avut-o şi modelul Doutzen Kroes, în ajutorul căreia a sărit top modelul Gisele Bündchen.

Kroes a făcut imprudenţa să scrie pe reţelele de socializare că nu are nicio intenţie să-şi administreze vaccinul anti-COVID. Femeia a avut parte de un val de contestaţii şi jigniri. Gisele Bündchen a sărit în apărarea sa: ”O cunosc pe Doutzen Kroes şi ştiu că este o persoană amabilă şi iubitoare”, a comentat top modelul în vârstă de 41 de ani.

stanga
dreapta
2 fotojet jpg jpeg
3 doutzen kroes jpg jpeg
4 gisele bundchen jpg jpeg

”Nu pot să cred câtă ură s-a dezlănţuit doar că cineva şi-a exprimat părerea”, a continuat Gisele Bündchen în postarea de pe Instagram a lui Kroes.

Ea a explicat: ”Mă întristează să văd atâta judecată şi atâta lipsă de empatie în inimile atâtor oameni. Nu ura este răspunsul.”, a scris Gisele Bündchen cu înţelepciune.

”Vă invit să faceţi linişte în minte, să mergeţi adânc în voi pentru a găsi iubirea din inimă, pentru a ne putea uni în pace şi pentru a crea armonie în lume şi în vieţile noastre. Avem nevoie de asta mai mult ca oricând”, a încheiat comentariul fabulos Gisele Bündchen.

Avem nevoie de asemenea voci care poate ajung mai repede la inimile oamenilor. Niciodată ura nu a fost o soluţie sau un răspuns. Doar iubirea a reuşit asta.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg