A ales să fie Regina Hollywoodului şi nu prinţesă în viaţa reală. Ce prinţ a cerut-o în căsătorie pe Marylin Monroe?

4 iulie, 2020
8 444 jpg jpeg

Pe la mijlocul anilor 1950, Aristotle Onassis i-ar fi sugerat Prinţului Rainier de Monaco că o soţie celebră ar fi cea mai bună variantă pentru el, ar aduce notorietate internaţională monarhiei sale. Şi ce star mai mare decât Marilyn Monroe în acea perioadă?!

Cum era de aşteptat, legendara actriţă a fost prima propunere ca să devină soţia Prinţului de Monaco. Marilyn ar fi făcut minuni pentru monarhia din care făcea parte Prinţul Rainier al III-lea, după cum bine se gândise Onassis, însă Monroe a refuzat.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Cine nu şi-ar dori să devină prinţesă admirată de întreaga lume şi să trăiască într-un palat spectaculos? Marilyn Monroe, care a preferat să se concentreze pe cariera ei actoricească decât să devină soţia unui prinţ în carne şi oase.

Planul B

În urma refuzului actriţei de-a deveni prinţesă, Prinţul de Monaco şi-a îndreptat privirile spre alt star hollywoodian, iar Grace Kelly – căci despre ea este vorba – a acceptat cu zâmbetul pe buze cererea lui în căsătorie.

333 jpg jpeg

În aprilie 1956, chiar în ziua nunţii dintre frumoasa actriţă şi prinţ, colega de breaslă a lui Grace i-a transmis un mesaj miresei: „Mă bucur aşa mult că ai găsit o modalitate de-a ieşi din business-ul ăsta!” Staţi puţin, ea nu de-abia refuzase să se mărite cu Rainier tocmai pentru că voia să rămână Regina Hollywoodului? Bineînţeles, însă Marilyn era plină de contracţii, evident!

Mariajul care n-a fost să fie

Ce-i drept, există destul de multe voci care susţin că mariajul dintre Monroe şi Prinţul de Monaco nu a existat din simplul motiv că actriţa avea o reputaţie mai proastă decât cea a lui Grace Kelly, că imaginea ei prea sexy ar fi fost de neconceput pentru familia regală din Monaco.

222 jpg jpeg

Mai mult de-atât, dacă Hollywoodul i se părea stresant lui Marilyn, oare cum s-ar fi pliat ea pe toate responsabilităţile regale, cum s-ar fi descurcat cu atitudinea scorţoasă pe care ar fi trebuit s-o adopte în calitate de prinţesă? Nicio pierdere, Marilyn a rămas la Hollywood şi a devenit, la scurt timp după propunere în căsătorie primită, Regina supremă a Hollywoodului, lăsând în urma ei o moştenire incontestabilă, de care ne bucurăm şi-n ziua de azi.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg