A avut o sarcină care i-a pus viaţa în pericol şi o naştere prematură, de urgenţă. Pentru Mariah Carey, maternitatea a venit cu un preţ foarte scump!

6 iunie, 2019
1 22 jpg jpeg

Gemenii divei, Monroe şi Moroccan, s-au născut în 2011, după o sarcină cu nişte complicaţii care i-au pus în pericol viaţa şi au deterninat-o pe Mariah să nu mai încerce niciodată să aibă alţi copii.   

Carey a avut diabet gestaţional şi preeclampsia, adică hipertensiune şi afectarea şi altor organe ale viitoarei mame, în timp ce era însărcinată cu gemenii ei. Având în vedere că aceste afecţiuni puteau să-i provoace cântăreţei mai mult decât câteva neplăceri minore, Mariah a intrat în sala de naşteri de urgenţă, când sarcina ei avea doar 35 de săptămâni. Într-un final, putem spune că diva a avut mare noroc că a supravieţuit problemelor avute în timpul sarcinii fără ca ceva mult mai grav să se întâmple!

9 11 jpg jpeg

“Înainte de-a rămâne însărcinată, n-aveam nicio idee prin ce schimbări enorme poate trece corpul femeii. Eram aproape convinsă că nu voi mai putea merge normal vreodată!”, a declarat, la un moment dat, vedeta preocupată mai mult de aspectul ei fizic. Dar felul în care arăta era ultimul lucru care-i îngrijora pe medici la acea vreme.

“A fost crunt! Stăteam jos şi, dacă voiam să mă ridic, trebuia, de fiecare dată, să vină cineva să mă ajute să mă ridic. Nici măcar la baie nu mă puteam duce singură. Ne-am pus de multe ori problema ce să facem. Dacă să mergem la spital şi să încheiem toată povestea… Dar am decis să rezist şi să-mi iau tratamentul care mă ajuta să păstrez sarcina. Ajunsesem până la 35 de săptămâni când medicul mi-a spus că nu mai suntem nici eu, nici copiii în siguranţă…”, îşi aminteşte faimoasa mămică.

8 44 jpg jpeg

Şi această experienţă nu a fost singura dificilă pentru Mariah. Ea a trecut şi printr-un avort înainte de sarcina cu gemenii. La scurt timp după nunta ei şi a lui Nick Cannon, cei doi foşti soţi aflaseră că urmau să devină părinţi, însă, chiar înainte de Crăciun, au descoperit – în timpul unei ecografii de rutină – că fătul se oprise în evoluţie şi că inima acestuia nu-i mai bătea.

“Vestea ne-a şocat pe amândoi. Ne-a făcut să trecem printr-o perioadă foarte întunecată şi foarte dificilă. Când s-a întâmplat… nici măcar nu eram în stare să vorbesc despre asta. Nu mi-a fost deloc uşor…”, povesteşte diva.

Întreaga experienţă i-a apropiat, însă, destul de mult pe proaspeţii soţi şi i-a determinat să mai încerce încă o dată să-şi întemeieze o familie. După avort, Mariah n-a reuşit să rămână însărcinată în mod natural, motiv pentru care ea şi soţul ei de-atunci au mers la o clinică de fertilitate, unde au făcut in vitro. Pentru a-şi mări şansele să rămână gravidă, cântăreaţa a ascultat şi sfatul lui Celine Dion – altă divă cu probleme la acest capitol – şi s-a apucat şi de acupunctură.

“Celine mi-a vorbit despre acupunctură şi m-am apucat şi eu de aşa ceva. Am făcut acupunctură în fiecare zi, de cel puţin o dată pe zi. Mai mult de-atât, am luat şi progesteron în fiecare lună, iar, după ce rămăsesem gravidă, am luat progesteron timp de 10 săptămâni.”

11 88 png png

Întregul tratament a dat roade şi Mariah rămăsese însărcinată cu gemeni, ceea ce i-a bucurat nespus pe ea şi pe soţul Nick. Însă lunile care au urmat n-au fost deloc plăcute şi uşor de suportat pentru divă, având parte de o sarcină cu risc crescut.

După ce a primit diagnosticul de diabet gestaţional şi preeclampsia, Mariah a început să fie monitorizată constant, având în vedere că se supunea riscului de a avea crize care-i puteau curma viaţa. În ultima parte a sarcinii, Carey a fost nevoită să stea numai în pat, pentru a reduce cât mai mult riscurile la care se supunea.

“Am avut o sarcină dificilă şi am fost singură în cea mai mare parte a sarcinii”, îşi aminteşte Mariah, făcând referire la faptul că Nick era plecat cu treabă în acele luni greu de suportat pentru gravidă. Nu-i de mirare că vedeta s-a hotărât să nu mai repete niciodată experienţa, să nu-şi mai dorească şi alţi copii în afara de Monroe şi Moroccan.  

12 33 jpg jpeg

Gemenii celor două vedete au venit pe lume prematur, din cauza tensiunii crescute pe care o avea mama lor în timpul sarcinii. S-au născut prin cezariană la 35 de săptămâni, când Mariah avea 40 de ani. Monroe şi Maroccan au văzut pentru prima dată lumina zilei chiar pe 30 aprilie 2011, adică în ziua aniversării mariajului părinţilor lor.

Dar, din păcate, căsnicia lor nu a rezistat prea mult. Când gemenii aveau 3 ani, Mariah şi Nick au divorţat, dar au reuşit să rămână amici şi să-şi crească copiii împreună, fără certuri şi conflicte. Cel puţin, nu în văzul lumii…

foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg