A înşelat-o pe iubita şi mama copiilor lui! Despre ce star e vorba?

14 mai, 2015
vin diesel paloma si copiii 2015 jpg jpeg

Iată că şi acest actor s-a ales cu propriul său scandal legat de viaţa personală: deşi are o parteneră superbă de 7 ani încoace, cu care are şi trei copii la fel de frumoşi, starul de 47 de ani nu ar fi chiar familistul convins care se pretinde.

Iată că şi acest actor s-a ales cu propriul său scandal legat de viaţa personală: deşi are o parteneră superbă de 7 ani încoace, cu care are şi trei copii la fel de frumoşi, starul de 47 de ani nu ar fi chiar familistul convins care se pretinde.

Vin Diesel, actorul din seria “Fast and Furious”, ar fi înşelat-o pe iubita sa, Paloma Jimenez, care i-a născut acum nici două luni o altă fetiţă, conform surselor Life & Style. „Vin are o viaţă dublă. Sunt sigur că se distrează cu altele când e plecat”, spune una dintre acestea. “Acum un an, a întâlnit o femeie la o petrecere din New York. S-au plăcut instant, un gest a dus la altul şi, înainte să înţelegi ce se petrece, au început să se sărute.”.

image

Aici, cu copiii lor şi un nepot al lui Vin

Această aventură ar dura de ceva timp! “A durat câteva luni. Vin şi amanta lui au avut o idilă pasională, strict sexuală”. Speculaţiile merg până într-acolo că Vin Diesel ar avea şi câteva femei măritate… puse deoparte în tot timpul în care a fost cu iubita lui de 31 de ani. “Secretul lui a fost în siguranţă până recent, pentru că amanta lui era şi ea într-o relaţie serioasă”, adaugă sursa citată. Desigur, actorul nu a comentat nici acum speculaţiile din presă.

image

Musculosul star ar fi fost infidel mult timp celei care i-a născut trei copii de-a lungul relaţiei, Paloma Jimenez, model Mexican: Hania Riley, Vincent Sinclair şi Pauline, proaspăt născută în martie anul acesta.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}