Abuzurile incredibile pe care le-a suportat Eminem în copilărie chiar de la mama lui! În ce relaţie sunt cei doi acum?

11 iunie, 2019
1 gettyimages 484709959 jpg jpeg

“De fiecare dată când se întâmplă ceva frumos în viaţa mea, ceva rău trebuie să urmeze”, a spus cel mai mare rapper alb din lume la un moment dat. “Este povestea vieţii mele încă din ziua în care m-am născut”, a continuat cel care a fost abuzat fizic şi psihic chiar de mama lui.

Nu sunt versurile vreunui cântec, ci declaraţia pe care Eminem a făcut-o făcând referire la viaţa pe care a dus-o alături de mama lui, Debbie Mathers, într-o rulotă prăpădită parcată într-un cartier sărac de negri din Detroit.

gettyimages 109065465 jpg jpeg

Debbie Nelson Mathers-Briggs s-a născut în 1955 şi a avut o copilărie nefericită alături de mama ei, care lucra într-un club de striptease şi se încurca cu tot felul de bărbaţi alcoolici şi violenţi. Debbie a luat exemplul mamei ei şi s-a căsătorit foarte devreme. La 15 ani a plecat de-acasă cu noul ei soţ, Marshall Bruce Mathers, Jr., tatăl lui Eminem, doar pentru a scăpa de tatăl ei vitreg, care nu ştia nimic altceva pe lumea asta decât băutura şi abuzul fizic şi sexual.

Mama lui Eminem

gettyimages 800227 jpg jpeg

Dar nici tatăl rapperului nu era mai breaz. Un dealer de droguri, obsedat de sex, care îşi făcea de cap cu alte femei chiar şi în timpul celor 72 de ore de travaliu ale soţiei lui. Marshall Mathers – adică Eminem – a venit pe lume în octombrie 1972, provocându-i mari complicaţii mamei lui, care, din cauza unor crize şi ale unor probleme de coagulare a sângelui, a intrat subit în comă. Dar şi-a revenit ulterior.    

gettyimages 484695937 jpg jpeg

Cum spunea şi Marshall, chiar de la început i-a fost viaţa plină de momente dificile. Când era numai un bebeluş, a fost internat de urgenţă cu pneumonie. Iar, după ce s-a făcut bine, problemele au continuat. Tatăl lui o bătea pe mama lui în mod sistematic, chiar în faţa lui, şi, după o rundă sângeroasă – care a lăsat-o pe victimă inconştientă – Debbie şi-a luat, în sfârşit, copilul şi a plecat în lume.  

gettyimages 484709739 jpg jpeg

Timorat de întreaga lui viaţă, Eminem era bătaia de joc a băieţilor mai mari de la şcoală. De fapt, într-o zi, puştiul a fost bătut atât de tare, încât a intrat în comă, din cauza loviturilor craniene primite. Şi-a revenit miraculos după câteva zile de comă, dar coşmarul lui nu s-a terminat atunci.

Un asistent social a declarat, în 1996, că mama rapperului avea o personalitate foarte ciudată, aproape paranoidă, lucru confirmat de faptul că a pierdut, la un moment dat, custodia fratelui lui Eminem, din simplul motiv că fusese găsită vinovată pentru abuz fizic asupra minorului. Aceasta obişnuia să îl bată cu peria de păr şi să inventeze boli pentru el, ca să îl interneze şi să primească reţete pentru pastile pe care să le ia ea. La fel s-a purtat şi cu Eminem, din păcate.

gettyimages 484700459 jpg jpeg

Nu-i de mirare că, la maturitate, Marshall s-a luptat, în sala de tribunal, cu mama lui, care-l dăduse în judecată şi cerea daune de 10 milioane de dolari. Motivul? În afară de lăcomia ei, femeia se simţea lezată de versurile pe care le compunea fiul ei devenit tot mai priceput la muzică şi în care spunea adevărul despre ea.

Care este adevărul despre mama lui Eminem? Faimosul rapper a învăţat de la ea să se drogheze cu pastile şi să consume, fără măsură, alcool. Tot ea l-a expus pe Marshall la un mediu complet nepotrivit pentru un copil, aducând în rulota unde locuiau ei doi tot felul de beţivi violenţi, care o maltratau pe Debbie şi care nu se purtau deloc frumos cu el. Mama denaturată făcea tot felul de crize în care îi spunea băiatului ei că şi l-ar fi dorit mort şi îi punea Valium în mâncare ca să fie cuminte tot restul zilei.

Debbie a scris o carte, anii trecuţi, în care povesteşte punctul ei de vedere legat de relaţia pe care a avut-o cu fiul ei. Inutil să mai spun că toate acuzele lui Eminem sunt negate vehement în autobigrafia ei şi că individa se crede o mamă minunată şi o fiinţă extraordinară, care s-a sacrificat pentru copiii ei şi mai multe nu!

gettyimages 481455234 jpg jpeg

În momentul de faţă, mama şi fiul sunt oarecum împăcaţi, având în vedere că Eminem i-a cerut mamei lui scuze în mod public, la un moment dat, iar ea a fost tare mulţumită de asta. Însă totul e doar de ochii lumii, Debbie şi Marshall neavând o relaţie bună nici în momentul de faţă.

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}