Aceasta este noua casă a cuplului Jolie-Pitt?

1 iunie, 2016
casa brad pitt angelina jolie jpeg

Acum trei luni, aflam că Angi şi Brad s-au mutat într-o casă din sud-estul Londrei, pentru ca celebrul actor să poată lucra în tihnă la cel mai recent proiect cinematografic al său. Şi deşi nu am văzut încă fotografii oficiale cu respectiva reşedinţă, ştiam că e vorba de una cu opt dormitoare, ”în genul Casei Albe”, pentru care celebrul cuplu scotea din buzunar, lunar, nu mai puţin de 21.000 de dolari.

Cei doi şi copii lor nu stau niciodată prea mult într-un singur loc

Zilele trecute, însă, am aflat că cei doi şi-au adăugat încă o reşedinţă pe lista de proprietăţi. Este vorba de o casă în Andratx, Spania, un oraş situat în partea de vest a Mării Mediterane, care oferă o privelişte uluitoare spre coastă.

Această informaţie a ieşit la iveală după ce un ziar local, ”Diario de Mallorca”, a titrat că cei doi actori celebri sunt noii locuitori ai micuţului orăşel. Se pare că soţii Jolie-Pitt au fost de acord să plătească 2, 65 milioane de lire sterline  pentru această locuinţă. ”Brad Pitt s-a îndrăgostit de Insulele Baleare după ce a filmat aici cel mai recent film al său, şi de aceea ne-a rugat să-i găsim o casă aici”, povestea Alessandro Proto, agentul imobiliar prin intermediul căruia Brad şi Angi au cumpărat această somptuoasă locuinţă.

Se presupune că aceasta este noua lor proprietate

Vila, situată pe coastă, are opt dormitoare, două spaţii de recreere, o grădină imensă şi o piscină atractivă.

Casa are opt dormitoare, o grădină imensă şi piscină

Din păcate, informaţia nu a fost confirmată încă de cei doi actori, aşa că nu se ştie dacă această poveste este veridică sau nu. Amintim că Brad şi Angi mai deţin şi un castel medieval în sudul Franţei, pentru care au cheltuit 60 de milioane de dolari.

Priveliştea noii case

În mai 2015, cei doi au listat pe site-urile de specialitate apartamentul de cinci camere din oraşul New Orleans, încercând să obţină pe el 6,5 milioane de dolari. Însă cum nu s-au găsit cumpărători, cei doi au scăzut preţul până la 5,65 milioane de dolari.

Cei doi mai au, desigur, şi o proprietate în Los Angeles.

foto: publicaţia online Diario de MallorcaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg