Actor hollywoodian, surprins în ipostaze jenante

7 aprilie, 2016
Exclusive    Jonah Hill Wears A Sling On His Arm In Cabo Mexico With Friends jpeg

E perioada perfectă pentru ca celebrităţile să plece în vacanţă. Aşa se face că pe actorul hollywoodian Jonah Hill tot în vacanţă l-au surprins paparazzi. Destinaţia: oraşul Cabo, din Mexic. Parteneri de călătorie: prieteni apropiaţi şi o femeie misterioasă cu care actorul are ceva de împărţit. Dovada: imagini compromiţătoare cu actorul pipâind-o de zor pe respectiva.

Jonah Hill, surprins în timp ce pipăia o domnişoară care-l acompaniază în vacanţa din Mexic

E tânăr, celebru şi singur, din câte ştim noi. Aşa că nu ne miră foarte tare faptul că actorul în vârstă de 32 de ani a fost surprins de paparazzi în ipostaze intime cu o tânără domnişoară.

Cei doi par lipsiţi de inhibiţii

Cei doi s-au plimbat pe plaiurile însorite, au luat masa şi s-au lăsat purtaţi de val. Sau cel puţin asta a făcut actorul, care a fost surprins de paparazzi chiar în act. Acesta apare în unele imagini pipăind-o de zor pe respectiva domnişoară, semn că cei doi au o relaţie intimă.

Mai devreme, actorul părea să aibă mâna rănită

Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă-n zilele următoare, Jonah va dezvălui identitatea femeii şi dacă va recunoaşte ce fel de relaţie au.

Iar dacă pe plan personal totul e incert, pe plan profesional, actorul are totul bine pregătit. În curând, acesta îşi va face debutul regizoral într-o comedie-dramă, numită ”Mid `90s”, pe care a şi scris-o.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg