Actori celebri cu chelie

17 decembrie, 2015
Actori celebri cu chelie jpeg

Chelia nu este deloc un dezavantaj pentru bărbaţi, chiar dacă mulţi dintre ei se tem de ea şi ar face aproape orice doar ca să nu se trezească într-o zi fără podoaba capilară. Iată câţiva actori celebri cu chelie care au pus inimile a milioane de femei pe jar.

Vin Diesel

Jason Statham este unul dintre actorii celebri cu chelie de la Hollywood. Starul are un sex appeal dezarmant, motiv pentru care a şi avut doar iubite celebre si frumoase.

Cât de sexi sunt actorii celebri cu chelie

Concurent olimpic la scufundări pentru echipa naţională britanică, vedeta a terminat pe locul 12 la Campionatele Mondiale din 1992. A urmat o perioadă în care a fost model, dealer pe piaţa neagră şi, în cele din urmă, actor. Rolul său de debut, Bacon din "Jocuri, poturi şi focuri de armă", filmat în 1998, l-a introdus în lumea filmului. Jason Statham este cunoscut pentru rolurile sale din filmele lui Guy Ritchie Lock, Stock and Two Smoking Barrels , Snatch şi Revolver , dar şi pentru thriller de acţiune ca trilogia The Transporter, War, Death Race sau seria de filme The Expendables.

Sir Patrick Stewart este un alt actor celebru cu chelie. Născut în Mirfield, Yorkshire, Anglia, pe 13 iulie 1940, Patrick Stewart a jucat în diferite grupuri de actori de la 12 ani. La 15 ani a renunţat la şcoală şi s-a angajat ca reporter la un ziar local. A fost acceptat la Bristol Old Vic Theatre School în anul 1957. După doi ani şi-a făcut debutul profesional în Treasure Island.

Ca actor de teatru, Patrick Stewart se bucură de o carieră prolifică şi este aplaudat la scenă deschisă. În anul 1966 se alătură The Royal Shakespeare Company, cu care rămâne timp de 27 de ani. Prin 1980 a început să cocheteze cu televiziunea si cu marele ecran, apărând în filme ca Excalibur (1981), sau Dune (1984).

Însă, starul a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume pentru rolul Căpitanului Jean-Luc Picard din serialul TV de mare succes Star Trek: The Next Generation. Pentru acest rol, Stewart a fost nominalizat la Premiul pentru cel mai bun actor acordat de American TV si Asociaţia Actorilor de Cinema.

Actori celebri cu chelie care au cucerit inimile femeilor

Nu putea să lipsească de pe lista cu actori celebri cu chelie Vin Diesel. Vin Diesel, pe numele său adevărat Mark Sinclair este un actor, regizor şi producător american. Este cunoscut mai ales pentru portretizarea lui Dominic Toretto în seria de filme The Fast and the Furious sau a lui Riddick în trilogia The Chronicles of Riddick.

Un alt actor celebru cu chelie este şi Bruce Willis. Actorul este cunoscut cel mai mult pentru rolul lui John McClane în seria Die Hard. De asemenea el a mai apărut în peste 60 de filme, printre care hiturile box office, Pulp Fiction , 12 Monkeys , The Fifth Element, Armageddon, The Sixth Sense, Unbreakable şi Sin City.

Bruce Willis

Dwayne Johnson încheie lista actorilor celebri cu chelie. Starul este cunoscut şi după numele The Rock, este un actor american şi fost wrestler profesionist care a evoluat în WWE.

Câştigând 17 titluri de campion în WWE, inclusiv 10 titluri de campion mondial, Dwayne „The Rock” Johnson este considerat unul din cei mai buni wrestleri din toate timpurile.

Primul rol principal al Johnson într-un film a fost rolul din The Scorpion King, în 2002. Pentru acest rol, el a fost plătit cu 5,5 milioane de dolari, un record mondial pentru un actor la primul său rol principal.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg