Actori celebri prinşi cu amantele

24 iunie, 2016
"American Woman: Fashioning A National Identity" Met Gala   Arrivals jpeg

Nu de puţine ori am auzit cum unii actori celebru au călcat strâmb în relaţiile lor, cauzând un adevărat scandal mediatic. Şi din păcate, unele ”situaţii” de acest gen nu au fost uitate nici acum, la câţiva ani de când s-au întâmplat.

Haideţi să rememorăm, aşadar, ce actori celebri au fost prinşi cu amantele!

image

Ryan Phillipe şi Reese Witherspoon au făcut, cândva, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 1999 şi la puţin timp au şi devenit părinţi. Totul părea perfect, până când cei doi şi-au anunţat divorţul în 2006. Pe atunci, s-a zvonit că motivul ar fi fost faptul că Reese a descoperit că Phillipe a avut o aventură cu Abbie Cornish, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei ”Stop-Loss”. Totuşi acest lucru n-a fost niciodată confirmat, chiar dacă Ryan chiar a avut o relaţie cu Abbie Cornish din 2007 şi până în 2010.

image

Jude Law şi Sienna Miller au avut tot timpul o relaţie instabilă, aşa că vestea că Jude a înşelat-o pe aceasta nu a fost tocmai un şoc. Problema a fost că acesta i-a fost infidel Siennei tocmai cu dădaca copiilor lor. Şi Jude şi-a recunoscut fapta şi şi-a cerut scuze, însă totul s-a dovedit a fi în van.

image

Şi Marc Anthony a trecut printr-un astfel de scandal ruşinos. Se presupune că în timpul mariajului lui cu fosta Miss Univers, Dayanara Torres, acesta a început o relaţie cu Jennifer Lopez. Şi judecând după faptul că la doar câteva luni acesta s-a căsătorit cu celebra cântăreaţă, tindem că credem că erau chiar fondate.

image

Care-i treaba cu soţii şi cu dădacele? Până şi Ethan Hawke a înşelat-o pe Uma cu dădaca copiilor lor. Uma şi Ethan s-au despărţit după şase ani de mariaj, după ce actriţa a descoperit infidelitatea soţului ei. Şi deşi Ethan a negat cu vehemenţă aventura cu respectiva dădacă, imediat cum a divorţat de Uma s-a căsătorit cu ea! În prezent, Ethan este căsătorit cu Ryan Shahughes şi are doi copii cu ea.

image

Toată lumea îi iubea pe Elizabeth Hurley şi Hugh Grant. Făceau un cuplu atât de frumos, încât toată lumea spera că vor trăi o viaţă îndelungată împreună. Din păcate, după ce Hugh a fost prins cu o prostituată, pe nume Divine Brown, în 1995, nu a mai fost loc de nicio relaţie cu Elizabeth. Deşi inţial au încercat s-o scoată la capăt, relaţia lor s-a încheiat în anul 2000.

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg