Actriţa din ”Game of Thrones”, drogată pe stradă? Iată cum au surprins-o paparazzi

4 iunie, 2018
sansa stark2 jpeg

O ştim de la o vârstă fragedă, câştigându-şi faima în urma serialului de succes ”Game of Thrones”, în care îi dă viaţă Sansei Stark, unul dintre personajele principale. Sophie Turner, căci acesta este numele ei real, a stârnit controverse la ultima ei ieşire în public.

Actriţa a dobândit faima cu rolul din ”Game of Thrones”

Graţie rolului ei de succes, Sophie Turner (22) este imediat recunoscută pe stradă. Din păcate pentru ea, asta a însemnat ca paparazzi s-o surprindă într-un moment extrem de delicat, în care părea drogată. Acesta se afla în faţa clubului Leamington Spa, aşteptând un taxi, când cei din jur au sesizat comportamentul ei neobişnuit.

Imaginea care dovedeşte comportamentul neobişnuit al actriţei

În unele cadre surprinse de paparazzi de la The Sun, actriţa de 22 de ani apare dându-şi ochii peste cap,  mestecând gumă şi fiind într-o stare de inconştienţă. „Era într-o lume a ei. Nu ştia că este filmată, iar ochii ei erau daţi peste cap. Se pare că ea şi prietenii ei au avut o seară lungă – să spunem aşa. Sophie aştepta un taxi, în apropierea clubului”, a descris o persoană aflată la faţa locului.

image image

Culmea e că-n timpul video-ului surprins cu actriţa în această stare, se poate auzi o altă femeie cum cere droguri. ”Îmi poţi face rost şi mie de o pastilă, te rog”, se aude în background. Totuşi, nu este foarte clar dacă actriţa consumase, într-adevăr, droguri. Momentan, se aşteaptă un comunicat oficial din partea ei cu privire la cele întâmplate.

Sophie în rolul Sansei StarkRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg