Actriţa Lupita Nyong’o l-a părăsit pe iubitul ei pentru Jared Leto!

27 ianuarie, 2015
lupita nyongo knaan ava duvernay jpeg

Cel puţin, aşa rezultă din toate publicaţiile internaţionale, după ce mai multe surse au confirmat că frumoasa câştigătoare a unui Oscar, anul trecut, s-a despărţit recent de iubitul ei de aproape un an, rapperul K’naan. Şi asta s-a descoperit în toiul zvonurilor că

Cel puţin, aşa rezultă din toate publicaţiile internaţionale, după ce mai multe surse au confirmat că frumoasa câştigătoare a unui Oscar, anul trecut, s-a despărţit recent de iubitul ei de aproape un an, rapperul K’naan. Şi asta s-a descoperit în toiul zvonurilor că Lupita ar fi fost văzută flirtând din plin cu Jared Leto, şi el câştigător de Oscar, de care Lupita s-a apropiat foarte mult de anul trecut.

K'naan şi Lupita:

image

Ce-i drept, nu e prima oară când Lupita este cuplată de presă de Jared, mai ales că cei doi s-au afişat îmbrăţişaţi şi s-au pozat fără probleme, ca doi buni prieteni. Dar odată cu zvonurile că cei doi chiar ar forma un cuplu, actriţa s-a cuplat cu K’naan,potolind gurile rele, în martie 2014. Chiar ei au glumit pe seama „poveştii lor de dragoste”, spunând că “Miley Cyrus i-a despărţit”.

Aici, anul trecut:

image

Însă ca şi făcut, odată cu despărţirea de rapperul K’naan, starul din “12 Years a Slave” s-a trezit iarăşi în compania lui Leto (câştigător de Oscar pentru “Dallas Buyers Club”), la decernarea SAG Awards, weekendul trecut, unde amândoi au fost co-prezentatori. Surse afirmă că la petrecerea de după gală, actriţa de 31 de ani şi solistul trupei 30 Seconds to Mars au flirtat şi au dansat împreună toată noaptea, iar la gala SAG, s-au ţinut tandru de mână şi s-au îmbrăţişat. “S-au distrat de minune, au stat mai toată noaptea împreună, fie afară discutând, fie înăuntru dansând”, declară un martor la petrecerea galei, conform E!Online.

Aici, la gala SAG 2015:

image

Nimeni nu poate nega chimia dintre ei şi prietenia frumoasă care s-a legat de un an încoace între Lupita ţi Jared (43). “Amândoi sunt foarte apropiaţi şi prieteni foarte buni. Poate că a părut un flirt serios, dar au petrecut atât de mult timp împreună, anul trecut, că şi acum se simt ca atunci. Nu sunt un cuplu”, spune o sursă citată de HollywoodLife.com.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg