Adele se comportă ca o divă în public

11 aprilie, 2018
59th GRAMMY Awards jpeg

E o divă a muzicii internaţionale, însă unii spun că artista ar fi aşa şi-n afara scenei, deşi pozează într-o persoană cu picioarele pe pământ şi modestă.

Adele, o divă în public?

De fiecare dată când dă interviuri ne dă impresia că ar fi o persoană obişnuită, nicidecum unul dintre cele mai mari staruri. Totuşi, potrivit unora, atitudinea umilă este doar o faţadă, artista n-ar fi deloc aşa cumsecade precum vrea să pară. Aceştia au drept argument nenumăratele scene făcute de aceasta în restaurantele în care ia masa.

Chipurile, aceasta ar avea tot felul de pretenţii şi sfârşeşte prin a-i exapera pe cei din staff-ul restaurantelor în care poposeşte. ”Adele este una dintre cele mai schimonosite vedete când vine vorba despre ”fine dining”. Nicio masă nu e suficient de bună pentru ea. Se plânge atât de mult încât angajaţii sfârşesc prin a-i muta pe ceilalţi clienţi pentru a o face pe ea să se simtă bine. Toţi din jur sunt şocaţi de comportamentul ei”, spune o sursă.

Lucru, care nu o deranjează cât de puţin pe artistă. ”Se comportă ca o divă şi nu-i pasă ce cred ceilalţi din jur”, continuă cu mărturisirile o a doua sursă citată de publicaţia ”InTouch”.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg