Adevăratul motiv al divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt

6 octombrie, 2016
Brangelina Secretly Married jpeg

Povestea divorţului celor doi actori ia o turnură incredibilă! După ce Brad Pitt a fost acuzat de infidelitate şi chiar de abuz asupra propriiilor copii, se pare că nu este singurul vinovat pentru despărţire, Angelina purtând o parte din vină. Una consistentă!

image

Noi informaţii apar în cazul despărţirii celor doi actori, informaţii care dau o cu totul altă perspectivă celui mai medatizat divorţ de la Hollywood! Se pare că, fix înainte ca actele de divorţ să fie depuse la tribunal, Angelina a fost zărită în prezenţa altui bărbat. Este vorba despre un miliardar arătos, în jur de 50 şi ceva de ani.

Concluzia logică pe care o putem trage este că relaţia extraconjugală a actriţei este unul dintre motivele de separare între Jolie şi Pitt. Tabloidele americane susţin că Angie şi misteriosul bărbat se ştiu de mai mult timp şi au fost văzuţi împreună de mai multe ori, cu luni de zile înainte de intentarea divorţului.

Bărbatul care a fost zărit în compania frumoasei actriţe este un om de afaceri bogat, cu o avere în valoare de peste 1 miliard de dolari, care se implică în mod constant în acţiuni filantropice. De fapt, cei doi s-ar fi întâlnit la unul dintre evenimentele caritabile la care au luat parte.

“El este un bărbat bine făcut, provine din Orientul Mijlociu şi şi-a făcut studiile în Marea Britanie, la Oxford”, declară o sursă pentru presa de peste Ocean. Identitatea presupusului amant nu a fost dezvăluită, având în vedere că acesta este, la rândul său, căsătorit.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg