Adevărul despre noaptea nebună pe care Prinţesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury într-un bar de gay

4 septembrie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Odată cu împlinirea a 23 de ani de la dispariţia Reginei Inimilor, pe 31 august, au ieşit la iveală tot felul de noi informaţii despre Prinţesa Diana, iar una dintre ele este despre noaptea nebună pe care fosta soţie a Prinţului Charles ar fi petrecut-o cu fostul lider al trupei Queen, Freddie Mercury, într-un bar de homosexuali.

Cei de la Express Online au vorbit cu Peter Freestone, unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului rocker din ultimii lui 12 ani de viaţă. Peter este acea persoană care ştia tot ceea ce se petrecea cu viaţa starului rock atât pe scenă, cât, mai ales, în spatele ei.

ea jpg jpeg

Se pare că Freddie şi Prinţesa Diana s-au împrietenit la cataramă datorită unui lucru pe care-l aveau în comun – faptul că le plăcea la nebunie să urmărească sitcom-ul The Golden Girls, împreună cu vedetele Rupert Everett şi Kenny Everett. Ei bine, prietenul apropiat al lui Kenny Everett, Cleo Rocos, are câteva detalii interesante de povestit despre acest lucru: „Grupul acesta a petrecut o după-amiază întreagă bând şampanie şi urmărind episoade în reluare ale serialulul preferat. Au făcut asta cu sunetul închis şi improvizând ei toate replicile, dar într-un mod cât mai... deochiat cu putinţă.”

el jpg jpeg

Iar ceea ce ar fi urmat, în acea după-amiază, constituie cel mai mare mit londonez care a existat vreodată.

Adevărul

Se pare că Diana şi-a dorit să continue să-şi petrecă şi seara cu prietenii ei chiar şi după ce aceştia hotărâseră să meargă în faimosul bar londonez de gay Royal Vauxhall Tavern. Ca să nu aibă neplăceri, au deghizat-o pe Prinţesă în bărbat, punându-i o şapcă pe cap, ochelari de soare şi o jachetă military.

aaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

„Când am intrat în bar, ne-am dat seama că tot Prinţesa Diana rămăsese şi ne aşteptam să fie recunoscută din secundă în secundă. Dar n-a fost aşa, nu-i dădea nimeni vreo atenţie sporită, iar ea adora chestia asta”, a declarat Rocos.

profimedia 0152887368 jpg jpeg

E posibil ca Prinţesa să nu fi atras atenţia celor prezenţi în bar din simplul motiv că tocmai atunci intraseră şi Freddie cu Kenny. Legenda spune că cele două superstaruri s-au distrat de minune în acea noapte, însă detaliile nu sunt cunoscute nici în ziua de azi.

Unii sunt de părere că Freddie şi Diana nu s-au întâlnit niciodată faţă în faţă, alţii susţin că îi lega o amiciţie cum puţine au existat în showbiz. Care să fi fost oare adevărul? Cel mai probabil... l-au luat cu ei în mormânt.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg