Adevărul iese la iveală! Rudele acestor A-listeri dezvăluie cum sunt vedetele în realitate

20 iunie, 2019
1 fotojet jpg jpeg

În familia oricărui star există câte o rudă mai mult sau mai puţin îndepărtată care e pregătită oricând să dea declaraţii publice despre vedeta din familia lor.   

Matthew McConaughey aduce cea mai bună băutură la petreceri

gettyimages 1073280772 jpg jpeg

"Matt McConaughey este vărul meu de-a doua. Se poată normal cu noi, dar nenorocitul îmi datoarează un Buick încă de acum 38 de ani când am bătut un copil care se lua de el… Oricum el e cel care aduce cea mai bună băutură la petreceri, deci îl iert totuşi!..."

gettyimages 1134562275 jpg jpeg

Megan Fox a oferit familiei, de Crăciun, fotografii cu ea

gettyimages 452913996 jpg jpeg

"Megan Fox este verişoara mea, mama ei şi bunicul meu sunt soră şi frate… Eea e mai mare decât mine cu 6 ani, aşa că există multe fotografii în care ne jucăm împreună noi două, în copilăria noastră. Dar, odată ce Megan a ajuns la pubertate, totul s-a schimbat. A început să facă modeling şi s-a mutat din Tennessee în Florida ca să aibă mai multe şanse de reuşită în carieră. Apoi s-a apucat de filme şi, după cum ştiţi şi voi, a devenit cunoscută.  

gettyimages 452898920 jpg jpeg

Ultima dată când s-a întors în oraşul ei natal s-a întâmplat acum vreo 12 ani. Venise de Crăciun şi toată lumea era bucuroasă că o vedea. Dar ea ce-a făcut? A scos un teanc imens de fotografii cu ea din geantă ca să ni le ofere nouă şi prietenilor noştri. Le-a semnat şi ni le-a dăruit…

Totuşi şi-a făcut timp ca să-l sune pe bunicul meu atunci când a făcut infarct, în 2014, aşa că faima nu i s-a urcat complet la cap. Doar treaba cu fotografiile cu ea a fost cam de tot râsul!..."

Keanu Reeves nu prea mai asistă la întrunirile de familie

gettyimages 1154316892 jpg jpeg

"Sunt înrudit cu Keanu Reeves. Noi avem câte o întrunire anuală în Hawaii, dar el nu mai vine la niciuna dintre ele… Nu-l învinuiesc, având în vedere că tatăl lui nu i-a fost un părinte prea bun şi, cel mai probabil, nu ajunge la întrunirile noastre pentru că nu poate, din cauza programului aglomerat, dar şi pentru că nu vrea să mai dea ochii cu noi. Din cauza tatălui, a cam rupt legătura cu noi toţi… Tatăl meu menţionează câteodată şi numele lui Keanu, în timpul reuniunii respective, şi spune că nici de data asta nu e prezent. Nu o spune cu răutate, dar trebuie să înţelegeţi că verişorii lui mai mici întreabă, de fiecare dată, de el. Mai mult de-atât, verişorii mei sunt mândri de el şi se entuziasmează de fiecare dată când are câte un film lansat. E aşa drăguţ, nu?"

3 gettyimages 1150209130 jpg jpeg

Vanilla Ice făcea glume nesărate

gettyimages 625228236 jpg jpeg

"Colegul meu este un verişor îndepărtat de-ai lui Vanilla Ice. Ea nu l-a mai văzut pe el de nişte ani buni. Ultima amintire cu el datează de la o nuntă la care participaseră împreună şi erau încă copii. Tot ce-şi mai aminteşte despre el era că individul era un nenorocit pus pe şotii. Făcea tot felul de glume proaste şi a ajuns chiar să împingă pe cineva în piscină, la acel eveniment. Cam deplasat, nu credeţi?"

gettyimages 625245884 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}