Afacerile neştiute ale lui Antonio Banderas şi de ce risca, acesta, falimentul

4 iunie, 2020
1 gettyimages 1205159115 jpg jpeg

Este un actor extrem de talentat şi apreciat şi tocmai pentru că a câştigat destul de mulţi bani din producţiile cinematografice, a vrut să fie în siguranţă la bătrâneţe. Dar iată că pandemia i-a deturnat o parte din planurile de business.

Înainte ca lumea să se oprească în loc la finalul lunii februarie, Banderas plănuia să preia o parte din vechiul port din oraşul său natal Cenachero din Malaga şi să construiască un imperiu de catering de lux pentru evenimente şi yachturi şi un restaurant. Ca şi alte celebrităţi, Robert de Niro cu lanţul de restaurante Nobu, Jon Bon Jovi cu JBJ Soul Kitchen sau Gloria Estefan cu Lario’s, actorul îşi pusese toate speranţele în conceptul CasaDbotes, un sanctuar gastronomic. El plănuia achiziţia vechiului hambar de bărci, aproximativ 1000 mp şi 500 mp de terasă, pentru a face cel mai mare restaurant de pe Costa del Sol. Însă pandemia l-a făcut să se răzgândească, deoarece turismul în zonă a fost grav afectat. Antonio şi partenerii săi investitori au anunţat în urmă cu două săptămâni retragerea lor din proiect. Acesta a participat la licitaţie cu noua lui companie, Bote Puerto de Malaga SL şi ar fi trebuit să facă o investiţie de 3,5 mil euro. Contractul de cesiune era pe 25 de ani, o perioadă destul de lungă, dacă ţinem cont de problemele lui cardiace. El şi-a golit deja anumite conturi pentru acest vis, dar consideră că a renunţat la timp: “ Am cheltuit deja mulţi bani cu planul locaţiei, deoarece o casă de arhitecţi din Marbella se apucase deja de ceea ce avea să fie CasaDbotes. Criza a pus capac economiei, dar şi anumitor afaceri ale partenerilor mei, iar viitorul este incert. Înainte ca pandemia să ajungă în Malaga, am avut un turism incredibil, dar acum totul este în ceaţă”, a declarat actorul. Compania lui Banderas a predat, deja, autorităţilor portuare actele pentru anularea proiectului şi a plătit o penalizare de 2% din bugetul iniţial pentru că nu l-a dus la bun sfârşit. 

Antonio şi Nicole, partenera lui de viaţă, nu s-au mai văzut de trei luni.
Antonio şi Nicole, partenera lui de viaţă, nu s-au mai văzut de trei luni.

De altfel, medicii i-au recomandat să o ia mai uşor după atacul de cord suferit, iar planul lui este să se retragă definitiv în Marbella, alături de partenera sa, Nicole Kimpel, care este, momentan, izolată în Elveţia împreună cu sora ei. 

Foto: Profimedia Images/Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg