Al Pacino, în pericol să-şi piardă vederea?

12 septembrie, 2016
Exclusive    Al Pacino Has Lunch With A Friend In Beverly Hills jpeg

Imaginile cu actorul hollywoodian bandajat la ochi au stârnit atenţia presei internaţionale, care a şi sărit cu presupunerile: ba că starul de peste Ocean a suferit o interverţie chirurgicală riscantă, ba că marele Pacino este pe punctul de-a orbi!

Al Pacino în Beverly Hills.

L-am văzut de numeroase ori pe Al Pacino cu ochelari negri la ochi şi am presupus cu toţii că era de vină vanitatea sa de superstar sau, cel mult, o sensibilitate la blitz-urile fotografilor. Nimeni nu s-a gândit că poate fi vorba şi despre o afecţiune oculară care să-i dea bătăi de cap actorului! Asta până de curând, când paparazzii l-au surprins pe Pacino cu un bandaj la ochi. Şi de-atunci tabloidele americane au dat naştere unor ipoteze care ar face invidios orice scenarist hollywoodian!

Lăsând deoparte cele mai exagerate scenarii emise, informaţiile strânse de jurnaliştii de peste Ocean certifică un singur lucru: vedeta a suferit o intervenţie pentru a combate cataracta, iar acum trebuie să-şi protejeze ochiul. Chiar şi aşa – sunt de părere unii – pericolul n-a trecut definitiv. Evident că, suferind de cataractă, Pacino a fost nevoit să recurgă la priceperea medicului oftalmolog pentru a nu risca să orbească. Însă, chiar şi cu operaţia făcută, actorul continuă să fie expus la anumite complicaţii, care să determine, de asemenea, pierderea vederii.

Vezi aici imaginile

Surse din apropierea superstarului susţin că actorul este conştient de faptul că trebuie să existe o perioadă de recuperare post-operatorie şi, ca atare, urmează întocmai sfaturile specialistului pentru ca riscurile – oricât de mici ar fi ele – ca ceva în neregulă să se întâmple să fie minime.

Adevărul e că nu ne închipuiam ca unul dintre cei mai mari actori din Cetatea Filmului să se neglijeze atât de mult, încât să rişte să-şi piardă vederea. Drept dovadă că are grijă de sănătatea sa, Pacino s-a afişat public purtând acel bandaj, iar singurul risc pe care şi l-a luat a fost că s-a băgat singur în gura lumii atunci când a ales să-şi protejeze ochiul respectiv. Mai mult de-atât, legendarul actor se pregăteşte în acest moment să înceapă repetiţiile pentru piesa "When God Looked Away", care va avea premiera anul viitor pe Broadway. Aşadar, tot greul a trecut pentru starul de 76 de ani!Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg