Alain Delon revine la vechea iubire?

22 noiembrie, 2012

Ani de zile s-au acuzat reciproc că nu ştiu să-şi crească copiii, dar acum au revenit la sentimente mai bune şi par să redevină un cuplu.

Ani de zile s-au acuzat reciproc că nu ştiu să-şi crească copiii, dar acum au revenit la sentimente mai bune şi par să redevină un cuplu.

S-au ţinut toată seara când de mână, când de după umeri, şi au pozat într-un cuplu fericit. Încercând să se amestece printre spectatorii prezentării de modă a casei Elie Saab, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, paparazzi i-au surprins împărţindu-şi gesturi tandre, ca doi tineri îndrăgostiţi. Şi-am fi putut jura că aşa este, dacă n-am şti că Alain Delon (76) şi Rosalie van Breemen (46) sunt despărţiţi încă din anul 2002 (după 15 ani de relaţie!) şi că au fost, până de curând, la cuţite.

Luni de zile, celebrul actor francez şi fostul model de origine olandeză s-au înfruntat prin tribunale pentru a obţine custodia copiilor lor, Anouchka (20) şi Alain-Fabien (18).

Iniţial, tribunalul i-a dat câştig de cauză mamei, care s-a mutat înapoi în Olanda şi a mai avut vreo două mariaje la activ, cu afaceristul

(2002-2008) şi cu milionarul

(2010-2012), ambele sortite eşecului. Într-un astfel de climat nesigur emoţional şi având bani pe mână să-şi satisfacă orice capriciu, urmaşii lui Delon au testat deja toate plăcerile nelipsite de la party-urile copiilor de bani gata, Alain-Fabien ajungând, la numai 16 ani, dependent de droguri.

Disperată că l-a scăpat din mână, Rosalie a acceptat atunci să-şi trimită fiul în Elveţia, la tatăl său, pentru a primi îngrijiri speciale. Numai că Delon n-avea de gând să-l reţină la reşedinţa lui numai pe perioada vacanţei. Furios că unul dintre copiii lui a devenit pacientul unor clinici de dezintoxicare, el a cerut de îndată unui tribunal parizian să-i încredinţeze fiul, în ciuda tuturor împotrivirilor lui Rosalie. Iar odată ce-a obţinut custodia, Delon şi-a folosit toată influenţa pentru a-l înscrie la un colegiu elveţian de prestigiu, dar şi cu program în regim de internat.

Între timp,

, ceea ce a apropiat-o şi mai mult de tatăl ei. Juniorul, însă, ridică probleme în continuare. Nu mai departe de anul trecut, Alain-Fabien a cauzat o noua ceartă între părinţii săi când, în timpul unei petreceri pe care a organizat-o la reşedinţa tatălui său din Elveţia, o adolescentă a fost rănită cu o armă de foc.

Presa franceză a fost scandalizată de apucăturile tânărului şi l-a acuzat pe Delon că e prea blând cu fiul său. Iar actorul, jenat că fulminanta sa carieră e umbrită de faptele lipsite de judecată ale băiatului lui, a hotărât să fie mai drastic cu el.

„Încă nu m-a iertat”, s-a confesat, recent, Alain-Fabien unui cotidian francez. E un tată complicat, însă încerc să îl înţeleg. Sunt 50 de ani diferenţă între noi. Îi este frică pentru mine şi frică pentru lumea de astăzi, pe care nu o înţelege“, a povestit el despre relaţia cu tatăl său.

Dar, privindu-i acum, braţ la braţ, pe Alain şi pe Rosalie, se pare că apele încep să se liniştească. Iar dacă e să ne luăm după privirile pe care şi le-au aruncat reciproc în timpul show-ului de la Paris, am putea spune chiar că cei doi sunt pe cale să-şi reîntregească familia. Să sperăm că nu e încă o încercare disperată a fostului fotomodel de-a nu rămâne singură şi fără bani de cheltuială.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg