Alina Puşcaş, în vacanţă, la mare, cu copiii! Trei săptămâni au trecut de când s-a vindecat de coronavirus

17 iulie, 2020
6 alina puscas la mare cu copiii jpg jpeg

Alina Puşcaş a părăsit Bucureştiul pentru câteva zile şi a plecat pe litoralul românesc. Şi ea, ca foarte multe vedete din România, au ales să petreacă vacanţa în România, din cauza coronavirusului nu au mai putut călători în destinaţii exotice. Vedeta se simte bine, la fel şi cei trei copii ai săi. 

Alina Puşcaş surprindea în urmă cu aproximativ o lună de zile, când s-a aflat că a fost testată cu coronavirus, în plus, vedeta de la Antena 1 fusese deja internată în spital. Din propria iniţiativă a mers să îşi facă testul care a ieşit pozitiv. A stat departe de familie, dar aceasta a avut noroc, după cum a şi declarat. A fost asimptomatică, nu a avut dureri, nu a avut simptome: "Pentru mine, cel puţin, nu a fost o catastrofă. Pentru alţii este în continuare o luptă. Dar, până la urmă, fiecare cu norocul lui, cu organismul lui mai mult sau mai puţin puternic. (...)

Eu m-am vindecat în 16 zile, nu în 4 zile. Eu am descoperit că eram infectată pe final de boală, pe 18, iar pe data de 19 m-am internat. Dragilor, îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine. Sper să fie aşa pentru toată lumea. Ar fi ideal!", a transmis vedeta în mediul online.

stanga
dreapta
1 alina puscas la mare 4 jpg jpeg
2 alina puscas la mare 3 jpg jpeg
3 alina puscas la mare 2 jpg jpeg
4 alina puscas la mare 1 jpg jpeg
6 alina puscas la mare cu copiii jpg jpeg

Iată că acum şi-a revenit complet, trei teste a făcut atunci pentru a vedea dacă rezultatul este negativ. Aşa a şi fost, imediat a mers la familie. Este bucuroasă acum de timpul petrecut cu micuţii ei. Şi-a dus copiii la mare, pe litoralul românesc. Vedeta de la Antena 1 a postat în mediul online mai multe poze. Nu vă gândiţi că şi-a ascuns corpul, apare chiar în costumul de baie. Ce bine arată!

I-a fotografiat chiar şi pe copiii ei. Mezina, Iris, petrece cel mai mult timp cu mămica ei. Ba chiar a dormit pe plajă, la pieptul vedetei. Alina Puşcaş a precizat: "A bătut vântul, apa a fost rece, ceva nori...O zi de vară mai puţin ok, dar e mult mai bine oricum decât să fi stat în Bucureşti"

3 alina puscas la mare 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg