Amante celebre care au distrus căsnicii

18 august, 2010

Au avut pretenţii obişnuite, nu şi-au dorit nimic mai mult decât un bărbat alături de care să-şi ridice o casă şi urmaşi care să le întregească ca femei. Cel puţin asta au susţinut unele amante renumite. Ele s-au bucurat de fericirea dobândită, cu toate că lumea le-a arătat cu degetul pentru că au distrus căsniciile unor celebrităţi. Angelina Jolie Actriţa i l-a suflat Laurei Dern de sub nas pe Billy Bob Thornton, cu care a avut apoi o relaţie cât se poate de intensă. După câţiva ani buni, Angelina Jolie a repetat figura. Doar că de data asta a ţintit mai sus şi l-a ales pe unul dintre cei mai arătoşi bărbaţi de la Hollywood, Brad Pitt, care era însă însurat la acea vreme cu vedeta serialului de comedie Friends, Jennifer Aniston.

Au avut pretenţii obişnuite, nu şi-au dorit nimic mai mult decât un bărbat alături de care să-şi ridice o casă şi urmaşi care să le întregească ca femei. Cel puţin asta au susţinut unele amante renumite. Ele s-au bucurat de fericirea dobândită, cu toate că lumea le-a arătat cu degetul pentru că au distrus căsniciile unor celebrităţi.

Angelina Jolie

Actriţa i l-a suflat Laurei Dern de sub nas pe Billy Bob Thornton, cu care a avut apoi o relaţie cât se poate de intensă. După câţiva ani buni, Angelina Jolie a repetat figura. Doar că de data asta a ţintit mai sus şi l-a ales pe unul dintre cei mai arătoşi bărbaţi de la Hollywood, Brad Pitt, care era însă însurat la acea vreme cu vedeta serialului de comedie Friends, Jennifer Aniston.

Tori Spelling

Vedeta din serialul „Beverly Hills, 90210” a fost cauza despărţirii dintre Dean McDermott şi soţia lui, Mary Jo, care erau pe atunci proaspeţii părinţi ai unui bebeluş adoptat. Tori, fiica faimosului producător de la Hollywood, Aaron Spelling, a apreciat atât de mult dovada de iubire pe care Dean i-a făcut-o odată cu divorţul de Mary Jo, încât i-a dăruit acestuia nu numai o căsnicie lipsită de griji materiale, dar şi o carieră înfloritoare în Cetatea Filmului.

Camilla Parker Bowles a fost cea care l-a împins pe Prinţul Charles la trădare la cel mai înalt nivel. El şi-a înşelat soţia, pe sensibila Lady Di, care, pe timpul vieţii ei, a fost foarte afectată de infidelitatea partenerului ei. După dispariţia Dianei, Camilla şi Prinţul şi-au oficializat relaţia şi trăiesc şi acum fericiţi împreună.

Cântăreaţa a distrus căsnicia actorului Eddie Cibrian cu Brandi Glanville, în urma căreia au rezultat doi copii. Cei doi soţi s-au despărţit în iulie 2009, după câteva luni bune de când circulau zvonuri ale infidelităţii lui Eddie. După ce Cibrian a recunoscut relaţia extraconjugală în august 2009, el a şi intentat divorţul.

Mariajul de 28 de ani al lui Mel Gibson cu Robyn s-a dus pe apa sâmbetei în momentul în care Oksana a rămas însărcinată cu copilul actorului. Din păcate nici povestea de dragoste dintre actor şi rusoaică n-a avut un final fericit. La numai câteva luni după ce s-a născut copilul celor doi, Gibson şi Grigorieva şi-au încheiat în scandal relaţia, unul dintre motivele invocate fiind aventura pe care se pare că a avut-o Mel în timp ce formau încă un cuplu.