Anda Adam şi Victor Slav s-au certat din cauza banilor?

13 noiembrie, 2012

După o relaţie de şase ani, Anda Adam şi Victor Slav şi-au anunţat, ieri, despărţirea, printr-un comunicat de presă remis de PRO TV: „Anda şi Victor îşi rezervă dreptul

După o relaţie de şase ani, Anda Adam şi Victor Slav şi-au anunţat, ieri, despărţirea, printr-un comunicat de presă remis de PRO TV: „Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face public". Weekendul trecut, Victor Slav şi-a luat toate lucrurile din apartamentul situat în Calea Plevnei, în care a locuit cu Anda Adam.

Reporterii Click! au vorbit însă cu vecinii lor de bloc, care au declarat că Anda se cam săturase să-l întreţină pe Victor. Anda era cea care câştiga mai mult din concerte şi acoperea cheltuielile casei. Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu un vecin din complexul Orhideea Garden, acolo unde Anda şi Victor au locuit cu chirie.

"Au stat aici multă vreme. Cu Anda am stat de vorbă de câteva ori, e o tipă incredibil de deschisă şi jovială, şi la un moment dat s-a plâns că plătea o chirie enormă, de 800 €. Nu suma în sine era problema, ci faptul că mai mult ea se stresa cu chiria. I-am şi zis că e prea mult, dar mi-a spus că are ea destui bani. Însă am simţit că era nemulţumită că Victor nu contribuia şi el la plata acestei chirii. Apoi, acum câteva luni, mi-a spus că şi-au luat o casă împreună. Nu mi-a spus dacă doar ea a dat banii, sau şi el. Cert e că, de de două luni, de pe la sfârşitul lui august chiar, ea nu a mai venit pe aici, ci doar el. Cred că deja Anda s-a mutat în casa cea nouă, iar băiatul nu-şi mai putea permite să plătească singur 800 €."

Citeşte mai multe pe click.ro!Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg