Angelina Jolie a avut o aventură de doi ani cu bodyguardul ei?

7 martie, 2017
Angelina Jolie causes a frenzy walking through LAX airport in Los Angeles, CA jpeg

Dacă nu e Marion Cotillard cea care le-a distrus căsnicia actorilor Jolie şi Pitt, atunci de vină e bodyguardul actriţei. Cam asta e ceea ce susţin ziarele de scandal pentru a elucida misterul despărţirii dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Se zvoneşte că Angie l-a înşelat pe Brad cu bodyguardul ei

După 12 ani de relaţie tumultuoasă, Angelina a depus actele de divorţ. Nimeni nu ştie de ce, ci doar că amândoi arată fenomenal după despărţire şi că Angie a acordat un interviu celor de la BBC în care a declarat că Brad va fi mereu „familia” ei. O declaraţie menită să închidă gurile rele, bineînţeles, care vor să găsească un vinovat cu orice preţ. Iar cel care ar avea cele mai multe ”şanse” să fie vinovat, ar fi nimeni altul decât bodyguardul actriţei, care, cică, şi-ar fi depăşit atribuţile luate la cunoştinţă în 2014, când Angie a decis să-l angajeze.

Potrivit tabloidului ”New Idea”, bodyguardul actriţei este cel pentru care Angie nutreşte sentimente de mai bine de doi ani, deşi relaţia lor amoroasă ar fi debutat acum câteva luni. ”Acest bărbat a fost alături de Angie de când a început să lucreze ca bodyguard pentru ea, în septembrie 2014. Au avut o conexiune imediată! De-a lungul anilor, el a devenit umărul pe care Ange plângea, stâlpul ei în mijlocul acestei furtuni cauzate de divorţ.”, a declarat o sursă pentru publicaţia amintită anterior.

Iar asta nu e tot, potrivit altor martori, Angelina e chiar îndrăgostită de el. ”O face să se simtă în siguranţă. Copiii îl iubesc şi-l ascultă. Angelina e cucerită”, mai spune respectiva sursă. Şi sentimentele sunt reciproce, desigur. Bodyguardul în cauză face orice pentru a o cuceri pe actriţă, cum ar fi să-i cumpere bijuterii, aşa cum s-a întâmplat în timpul vacanţei din Cambodgia, când bărbatul s-a dus special să-i cumpere brăţări, după cum relatează chiar vânzătoarea acelui magazin de bijuterii. ”I-a cumpărat brăţări în valoare de 340 de dolari. A plătit cu bani lichizi, americani. Am văzut că se bucură când le-a cumpărat. Şi asta a făcut şi Angelina. Este evident că i-a făcut plăcere să le primească”, a declarat Seng Nam, o vânzătoare din Cambodgia, de unde ar fi achiziţionat bodyguardul bijuterii pentru actriţă.

Cât despre înfăţişarea bărbatului, vânzătoarea a declarat că are în jur de 30 de ani, că nu purta verighetă şi nici walkie-talkie, asemenea altor bodyguarzi cu care Angie s-a prezentat prin acele locuri. De altfel, vânzătoarea a mărturisit şi că e prima dată când îl vede pe acest bărbat alături de actriţă, deşi ea ar fi mai vizitat acele magazine, ceea ce nu e foarte greu de crezut, din moment ce Angie are o echipă numeroasă de securitate.

Angie a fost văzută alături de acest bodyguard prima dată în 2014, pe când aceasta şi soţul ei, Brad Pitt, filmau la pelicula ”By the Sea”. Recent, bărbatul a mai însoţit-o la conferinţa de presă a filmului ”They First Killed my Father”. Aşadar, să-i fi pus Angie coarne lui Brad Pitt?Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg