Angelina Jolie a declanşat iadul pe pamânt! Brad, furios!

21 septembrie, 2016
Exclusive    Brad Pitt & Angelina Jolie Visits Toys R Us With Their Children jpeg

Infidel, tată nerăbdător şi iute la mânie. Acuzaţiile aduse lui Brad Pitt au distrus definitiv Brangelina, dar şi câteva alte persoane implicate fără voia lor. Nimic nu mai poate fi şters acum cu buretele! Hollywood-ul este zduguit din temelii. Dar cine are dreptatea de partea sa?

Brad Pitt şi Angelina Jolie, alături de Shiloh şi Pax

Oficial, Angie îi reproşează lui Pitt că nu se potriveşte perfect cu ea, ştiti voi, „diferenţele ireconciliabile” reprezintă motivul pentru care a pus capăt celor 12 ani petrecuţi împreună. Câteva ore mai târziu, a apărut prin presa americană şi cauza neoficială. Se pare că Brad ar fi avut o relaţie extraconjugală cu colega sa de platou – aşa cum a procedat când era însurat cu Jennifer Aniston şi s-a îndrăgostit pe platoul de filmare de Angie – şi infidelitatea lui ar fi fost ultima picătură într-un mariaj deja zdruncinat de accesele lui de furie şi modul reprobabil de a-şi creşte copiii.

Şi-atunci cum să nu-i dai dreptate bietei Angelina, mamă eroină, filantropistă până-n măduva oaselor şi star de cinema de primă clasă?! Ţi-o şi închipui cum stătea ea acasă cu cei şase copii ai lor şi îşi aştepta soţul să se întoarcă de la job, unde, nenorocitul, şi-a găsit un alt star hollywoodian de care să se îndrăgostească lulea, altă femeie care să-i stârnească interesul.

Criza de la mijlocul vieţii? Probabil. Sau, la fel de bine, poate fi vorba despre un scenariu fabricat de Jolie, astfel încât să iasă ea victima din toată povestea asta şi să primească, la tribunal, custodia celor şase copii ai ei.

Păi, gândiţi-vă puţin: infidelitatea lui Brad o implică şi pe Marion Cotillard, care, atunci când şi-a auzit numele implicat într-un divorţ hollywoodian, s-a simţit „absolut devastată”. Toate aberaţiile inventate despre ea au distrus-o pe actriţa de origine franceză. E adevărat că ea şi Brad sunt colegi de platou la filmul Allied, dar asta nu înseamnă că îi leagă ceva mai mult decât nişte replici rostite conform scenariului. Marion e bine-mersi într-o relaţie fericită cu actorul Guillaume Canet şi nu caută în niciun caz aventuri care să mai şi despartă doi soţi!

“Marion şi Guillaume sunt foarte fericiţi împreună. Acuzaţiile conform cărora ea îl înşală pe Guillaume cu Brad au devastat-o pur şi simplu”, a declart o sursă din apropierea familiei actriţei din Paris.

Iar actriţa de 40 de ani nu este singura indignată de acuzaţiile aduse de Angie. Brad se simte şi el neîndreptăţit, având în vedere că mama copiilor lui îi reproşează că nu este un tată perfect, că îşi pierde cumpătul prea des şi prea repede. Aşa să fie oare? Sau nici vorbă? Rămâne de aflat cât de curând, pentru că despărţirea dintre Angelina şi Brad se anunţă a fi divorţul anului!Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG