Angelina Jolie îşi pune copiii în pericol!

7 decembrie, 2016
Angelina Jolie, Knox Jolie, & Maddox Jolie Arrive At LAX Airport jpeg

Ultima măsură luată de vedetă la tribunal a uimit pe toată lumea pentru că nu face decât să-şi expună copiii la un pericol iminent.

Angelina cu Knox şi Maddox

Lupta cruntă pe custodia celor şase minori Jolie-Pitt continuă, acest lucru fiind evident odată cu depunerea unei hârtii importante la tribunal de către echipa juridică a actriţei. Despre ce document este vorba? Înţelegerea temporară în ceea ce priveşte custodia copiiilor Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt.

O să spuneţi că asemenea document există de ceva vreme şi aveţi perfectă dreptate. Singura noutate constă în faptul că această înţelegere între cele două părţi a fost depusă acum la tribunal şi făcută publică. Iar acest lucru însemnă, de fapt, că toată lumea poate afla acum întregul program zilnic al copiilor şi locurile în care se află aceştia în orice moment al zilei. Şi, când este vorba despre moştenitorii unui adevărat imperiu, nu este niciodată o idee bună să fie expuşi în acest fel. Securitatea lor este ameninţată simţitor!

Angie, Pax, Shiloh şi Zahara

Şi atunci de ce a luat chiar mama lor asemenea măsură, de ce a vrut Angie să facă publice aceste informaţii personale, mai ales că documentul nu conţine nicio modificare, este la fel ca acum aproximativ o lună, când s-a semnat de ambele părţi? Cel mai probabil că Jolie a vrut să-i transmită viitorului ei fost soţ un mesaj foarte clar – că nu are nimic de ascuns. Nu este nimic altceva decât o manevră luată într-o bătălie murdară pe custodia copiilor. Şi asta chiar cu riscul de a le pune în pericol viaţa, pentru că ei devin astfel ţinte directe pentru cei care răpesc copii pentru recompense financiare, fani obsedaţi, etc.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg