Angelina Jolie, nebună de legat

1 aprilie, 2010

Imaginea ei de divă preocupată până peste cap de acţiuni caritabile a fost terfelită de un fost angajat, care din „ţăcănită” n-o scoate. Un fost bodyguard de-al vedetei declară sus şi tare că Angelina este egocentristă şi obsedată să deţină controlul în orice situaţie posibilă.

Imaginea ei de divă preocupată până peste cap de acţiuni caritabile a fost terfelită de un fost angajat, care din „ţăcănită” n-o scoate.

Un fost bodyguard de-al vedetei declară sus şi tare că Angelina este egocentristă şi obsedată să deţină controlul în orice situaţie posibilă. Angajatul pe nume Bill a început să lucreze pentru Angelina încă de pe vremea când ea era la începutul relaţiei cu Brad Pitt. Urmărindu-i zilnic fiecare mişcare, Bill a putut să-i descopere şi să-i catalogheze temperamentul. Iar concluziile lui nu sunt deloc pe placul fanilor vedetei care o consideră altruistă, axată doar pe acţiuni caritabile. „Angelina se concentrează foarte mult pe satisfacerea nevoilor ei, asta am constatat eu. Nu are răbdare deloc şi nici nu face prea multe lucruri doar pentru că e bună la suflet, nici vorbă. Şi e şi nebună de legat, pentru că ţipă mult şi apoi lasă discuţia baltă şi pleacă din încăpere.” Îşi descarcă nervii pe partener şi pe copiii ei, pe care îi mai pedepseşte şi prin tăcere când se închide în camera ei şi nu mai scoate un cuvânt ore în şir. „Când Angelina începe să ţipe devine insuportabilă. Brad o pune pe speaker şi se îndepărtează pur şi simplu de lângă telefon. Apoi ea închide şi sună iar până când vreun angajat îi răspunde.”Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}