Angelina Jolie şi Brad Pitt au „adoptat“ al 7-lea copil sau, mai bine zis, o familie întreagă!

14 ianuarie, 2016
crop jpeg

Umba vorba prin târg că soţii celebri, dependenţi de activism umanitar şi acţiuni caritabile, s-au gândit să adopte din nou. Clanul Jolie-Pitt, care consistă din trei copii adoptaţi şi trei naturali, s-au lăsat fermecaţi de un băiat dintr-o familie cu 13 copii din mahalaua Siem Reap, Cambodgia pe care vor să-l adopte. Jumătate de adevăr există...

Căci Angie (40), cu un suflet de mamă devotată şi sensibilă, chiar a “adoptat” un băieţel pe nume Allouy Shoun. De fapt, nu doar pe el, ci pe întreaga lui familie. Allouy mai are 12 fraţi şi provine “dintr-o familie foarte săracă ce trăieşte în mahalaua Siem Reap”, cu vârste cuprinse între 16 luni şi 23 de ani. Tatăl lor este, pe deasupra, şi “prea bolnav pentru a munci”, conform surselor citate de Radar Online. Aceste surse necunoscute vorbesc despre adopţia unui băieţel al familiei – a cărui vârstă nu se cunoaşte. “Angie a jurat să plătească mai mult de 1 milion de dolari pentru a ajuta familia şi a-l adopt ape Allouy”, au adăugat acestea.

Angelina Jolie cu Maddox, Pax, Zahara şi Shiloh

Actriţa devenită regizoare şi soţul ei la fel de celebru i-au cunoscut în timpul filmărilor lui Angie pentru adaptarea autobiografiei activistei umanitare cambodgiene Loung Ung “First They Killed My Father”, care va apărea la final de 2016.

Adevărul este că Angie şi Brad, împreună cu cei 6 copii ai lor - Maddox, 14, Zahara, 10, Shiloh, 9, Pax, 12, Knox, 6, şi Vivienne, 6 – s-au apropiat foarte mult de familia numeroasă. Au atât de multă grijă de ea, că se poate vorbi de o adopţie metaforică, neoficială. Totul pare a fi pornit de la Shiloh, fiica de 9 ani a cuplului celebru, cât şi Zahara, care s-au apropiat foarte mult de copiii cambodgieni pe care i-au cunoscut în vizitele la filmările filmului mamei lor.

Tot cei de la “Radar Online” dezvăluie că tânăra Leida Shoun, în vârstă de 16 ani, a cunoscut familia Jolie-Pitt în timpul unei plimbări după filmări. Starurile au fost destul de generoase, cumpărându-i familiei fetei haine, biciclete şi diverse bunătăţi pentru copii.

O parte din familia ajutată de Jolie-Pitt

“Aveam o singură bicicletă pentru toţi dintre noi şi era veche. Aşa că darurile lor au fost incredibile. Shiloh şi Zahara, dar şi familia lor sunt oameni foarte buni. Îi cunoaştem de ceva vreme, sunt sponsorii noştri. Ne-au dus şi la magazinele din Angkor Centre, ne-am jucat acolo”, a mărturisit Leida pentru tabloid, cu acordul tatălui ei, Mansaret.

Povestea adopţiei propriu-zise a fost negată vehement de guvernul cambodgian, prin purtătorul de cuvânt al Administraţiei Adopţiilor Internaţionale, Sao Samphois: “Am văzut zvonul pe Facebook, dar e doar atât, un zvon”. Mai mult, Angelina nu a luat legătura cu Administraţia în timpul călătoriei sale în Cambodgia de luna trecută. Şi chiar dacă ar dori ea şi soţul ei de 52 de ani, Brad, să adopte oficial, legal este imposibil pentru că America a suspendat adopţiile din acea zonă din 2001.

Pozele cu copiii cambodgieni şi familia Jolie-Pitt, aiciRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg