Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut autorizaţia de căsătorie

12 martie, 2013
rtr36lre jpeg

Nunta celor doi actori se apropie cu paşi repezi. Deşi zvonurile privind oficializarea relaţiei lor ţin de ani buni paginile publicaţiilor, căsătoria e pe punctul de a se produce în următoarele 90 de zile.

Nunta celor doi actori se apropie cu paşi repezi. Deşi zvonurile privind oficializarea relaţiei lor ţin de ani buni paginile publicaţiilor, căsătoria e pe punctul de a se produce în următoarele 90 de zile.

Cel puţin, acesta este termenul maxim în care pot folosi autorizaţia de căsătorie recent obţinută de cei doi logodnici, care vor să-şi pună pirostriile încă de anul trecut. Dar chiar dacă asupra datei nunţii lor planează încă misterul, e foarte posibil ca aceasta să aibă loc în intervalul celor trei luni stipulate în act.

„Brad şi Angelina au la dispoziţie puţin timp pentru a-şi organiza nunta, din cauza termenului de 90 de zile, după care autorizaţia lor va expira. Trei luni nu înseamnă aproape nimic atunci când trebuie să organizezi o nuntă, mai ales când este vorba de o nuntă atât de importantă ca a lor“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun“.

Cuplul Jolie-Pitt intenţionează să se căsătorească după Festivalul de la Cannes, care se va încheia pe 26 mai, într-o ceremonie ce va fi organizată la Chateau Miraval, un domeniu spectaculos, pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg