Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună de Ziua Recunoştinţei. Există şanse de împăcare?

23 noiembrie, 2016
1 hepta 2646919 jpg jpeg

Cei doi actori se află în plin divorţ, însă nu pot face abstracţie de faptul că au şase copii care trebuie protejaţi cât mai bine posibil de tot ce presupune despărţirea părinţilor lor. Şi cum fac acest lucru? O reuniune a întregii familii poate fi soluţia!

image

Se duc lupte aprige pe custodia celor şase copii ai lor! Echipele juridice ale celor doi actori negociază la sânge condiţiile de divorţ, însă cei doi părinţi nu pot să nu se gândească şi la efectul pe care despărţirea părinţilor o poate avea asupra lor.

Astfel, Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt pe cale să lase deoparte problemele lor şi să petreacă împreună Ziua Recunoştinţei - sărbătoare care are loc pe 24 noiembrie - de dragul copiilor. Presa americană susţine că actriţa de 41 de ani l-ar fi sunat personal pe Brad ca să-l invite la cina de Tranksgiving.

Se pare că Shiloh (10) şi-ar fi implorat părinţii să se comporte drăguţ unul cu altul măcar de sărbători. “Brad i-a mulţumit Angelinei pentru invitaţie şi i-a spus că ar fi o idee bună ca familia să se reunească de Ziua Recunoştinţei”, a declarat o sursă pentru un tabloid american.

Fanii Brangelinei vor fi, însă, dezamăgiţi să afle că pacea pe care cel mai probabil o vor face Angie şi Brad de sărbători nu prevesteşte o împăcare. Divorţul nu este anulat, lucrurile vor reveni la situaţia actuală după Thanksgiving.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg