Angelina Jolie şi Brad Pitt, părinţi din nou?

20 aprilie, 2015

La sfârşitul lunii martie, Angelina a dezvăluit că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Şi, deşi această procedură chirurgicală înseamnă ca

La sfârşitul lunii martie, Angelina a dezvăluit că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Şi, deşi această procedură chirurgicală înseamnă ca biologic Angi nu va mai putea da naştere unui alt copil vreodată, actriţa nu renunţă la ideea de a deveni mamă din nou. Cum? Adoptând un alt copil!

Angelina a fost dintotdeauna afectată de soarta copiilor năpăstuiţi din ţările violente pe care le vizitează, precum Siria. Şi nu e niciun secret că actriţa are deja 3 copii înfiaţi din zonele defavorizate.

Recent, un partener de afaceri de-al actriţei actriţei a dezvăluit că ea şi soţul său vor să înfieze un alt copil sirian. ”A fost impresionată până la lacrimi de copii orfani din Siria. Iar acum că şi-a rezolvat problemele medicale, ea are destul timp pentru a adopta un orfan de acolo, cel mai probabil o fetiţă.”

Angelina şi Brad Pitt sunt părinţii a şase copii: trei biologici incluzându-i pe Shilloh (8), gemenii Knox şi Vivienne (6), şi trei adoptaţi Maddox (Cambodgia, 13), Pax (Vietnam, 11), Zahara (Etiopia, 10).Recente pe Ok! Magazine

Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png