Angelina Jolie şi Brad Pitt vor al şaptelea copil!

23 septembrie, 2015
angelina jolie si brad pitt tk3s bm jolie jkl07968 07 jpg jpeg

Potrivit celor mai noi informaţii de la Hollywood, cei doi actori îşi doresc să devină din nou părinţi. Însă, cum biologic nu se poate, Brad şi Angelina plănuiesc să adopte un copil orfan din Siria.

image

Se pare că Angelina şi Brad au finalizat deja planurile de adopţie, şi-n curând familia lor se va mări cu un membru. Potrivit unor surse citate de DailyMail, Angelina s-a întâlnit în ultima vreme cu trei băieţi sirieni, care au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă din cauza unei bombe, iar tatăl lor a fost luat de soldaţii sirienii.

image

Potrivit aceloraşi surse, Angelina ar fi vrut să-i adopte pe cei trei băieţi, însă Brad Pitt a oprit-o, spunându-i că ar fi destul de dificil pentru copiii lor să se acomodeze cu astfel de schimbări în familia lor, aşa că cel mai probabil îl vor adopta doar pe unul dintre acei băieţi.”Angie a vrut să-i adopte pe toţi, însă când s-a întors în Statele Unite ale Americii şi i-a spus lui Brad, acesta i-a spus <<nu>>. De la şase la nouă copii ar fi fost prea mult, iar Brad era îngrijorat de cum îi va afecta acest lucru pe ceilalţi copii ai lor. Şi Angie a ştiut că are dreptate. Însă au făcut un compromis de a adopta măcar unul dintre ei.”, a declarat un apropiat de-al cuplului pentru RadarOnline.

Angelina şi Brad au şase copii până acum, dintre care trei biologici (Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne), şi trei adoptaţi (Maddox, Pax, Zahara).

Sursa foto: Hepta / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg