Angelina Jolie vrea să facă star din Vivienne

22 august, 2012
1340822064 angelina jolie knox vivienne article jpeg

Angelina Jolie i-a convins pe producătorii filmului "Maleficent", în care deţine rolul principal, să îi acorde un rol şi fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.

Angelina Jolie i-a convins pe producătorii filmului "Maleficent", în care deţine rolul principal, să îi acorde un rol şi fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.

Din postura de protagonistă a noii producţii Maleficent, o adaptare cinematografică a poveştii clasice "Frumoasa din Pădurea adormită", realizată de studiourile Disney, Angelina şi-a permis să intervină pe lângă producătorii filmului pentru a o introduce în distribuţie şi pe fiica ei de patru ani, Vivienne.

Evident, producătorii s-au arătat încântaţi de idee, pentru a-I face pe plac starului şi au plasat-o pe Vivienne în rolul fiicei personajului jucat de mama ei.

image

„Angie s-a gândit că va fi o experienţă amuzantă pentru ea şi pentru Viv, iar Viv este naturală şi talentată. Ceilalţi copii insistă acum pe lângă Ange şi Brad rugându-i să le facă rost de roluri în film“, a spus o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

De altfel, o altă fetiţă a vedetelor, Shiloh, are şi ea la activ un rol, în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", în care a jucat pe când avea doar 10 luni, alături de Brad Pitt.

Şi Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit, anul trecut, un rol într-un film, urmând să fie protagonistul lungmetrajului "Battling Boy", programat pentru lansare în 2013.

Foto: Us WeeklyRecente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg